Jong Management

Kerstevent bij 't Amusement | culinaire avond bij

Op dinsdag 10 december a.s. vindt het jaarlijkse kerstdiner van Jong Management Arnhem-Nijmegen plaats, voor jou en je partner. Dit jaar zijn we te gast bij ’t Amusement in Arnhem.

Als 20-jarige opende Estée Strooker in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won. Nu, acht jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met haar super gedreven jonge team heet zij ons van harte welkom.

Naast het in de watten leggen van haar gasten heeft ’t Amusement ook een hoger doel: gasten een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit o.a. door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen en alleen maar te werken met ‘het hele beest’. Het beest van de avond wordt door Estée geïntroduceerd, daarnaast vertelt zij over haar onderneming.

Na een borrel trappen we af met een 4-gangen verrassingsmenu met wijn- of (non-alcoholisch) saparrangement. De kosten bedragen EUR 30,- per persoon.

Programma

Aanvang borrel 18:00 uur

Aanvang diner 18:30 uur

Wees er bij op deze heerlijke avond en neem je partner mee!

Aanmelden partner kan via het beantwoorden van de vraag bij deze e-mail, dan wel door een berichtje aan Maartje te sturen. Idem voor het doorgeven van dieetwensen.

Adres en parkeren

Restaurant ’t Amusement

Roermondsplein 35, Arnhem

www.restaurant-amusement.nl

 

Parkeren kan voor de deur of in Parkeergarage de Rozet of Parkeergarage Willemsplein.

Kerstevent bij 't Amusement | culinaire avond bij

Restaurant 't Amusement
Roermondsplein 35
Arnhem

Auto Lopen Tram Fiets