Jong Management

Kleurrijk bezoek in Mierlo

Het in Mierlo gevestigde GNT is een ambitieus en innovatief bedrijf en is wereldwijd marktleider in kleurende levensmiddelen. De GNT Group is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op het langdurig succes en de duurzame ontwikkeling van natuurlijke kleuroplossingen. Dat maakt van ons een betrouwbare partner voor een groeiend aantal voedings- en drankenbedrijven wereldwijd die willen voldoen aan de toenemende vraag van de consument naar visueel aantrekkelijke producten met een clean en clear label. De klanten van GNT zitten over de hele wereld en GNT zelf heeft vestigingen in diverse werelddelen.

We nodigen je van harte uit voor een presentatie en rondleiding op het hoofdkantoor in Mierlo, waar zij in de loop van de jaren gestaag uit aan het breiden zijn. De ontvangst zal verzorgd worden door Peter van Vroonhoven, de financieel directeur van GNT. Wil je meer te weten komen over de kleurrijke wereld GNT, meld je dan snel aan voor het volgende bedrijfsbezoek!

Praktisch aandachtspunt: gezien de voedselveiligheidsvoorschriften vragen we jullie om bij binnenkomst kennis te nemen van de huisregels en deze te ondertekenen.

Programma:
17.00 uur ontvangst
17.15 uur presentatie
18.00 uur rondleiding
19.00 uur vertrek richting dinerlocatie

Kleurrijk bezoek in Mierlo

GNT Group
Industrieweg 26
5731 HR Mierlo

Auto Lopen Tram Fiets