Jong Management

De JM Quizrally

Wat te doen als je vanwege de maatregelen bijna niks meer mag? Een lastige vraag die wij met de AC uiteindelijk hebben beantwoord met:

Een Quizrally!

De voltallige AC heeft zich op de organisatie gestort van een coronaproof rally met de leukste opdrachten, puzzels en smakelijke tussenstops.

Een prachtige route door de omgeving van onze kring waarbij we het netwerken hoog in het vaandel hebben staan. Tegelijk hebben we tal van opdrachten die uitgevoerd moeten worden waarbij we elkaar ook beter leren kennen. Een interactief routeboek zorgt voor hilarische momenten (althans dat hopen we) en uiteindelijk krijgen we een winnend team van wellicht wel de eerste van vele JM Quizrally's.

Het is de bedoeling dat we in teams van 2, 3 of eventueel 4(als het toegelaten is) met elkaar de strijd aan gaan.

Introducés zijn hierbij ook welkom. Een uitgelezen kans om te laten zien dat wij nog vol creativiteit zitten en leuke activiteiten organiseren. Deze graag doorgeven aan Lenneke.

Uiteraard zouden we het leuk vinden als je meedoet met een leuke auto al is alle vervoer toegestaan. Om te fietsen is het waarschijnlijk wel een beetje een te grote ronde...

Dus... zet hem nu in je agenda als je dat nog niet gedaan hebt; de JM Quizrally op zaterdag 12 december!
Van 12.00 uur tot... Tja, hoe goed kunnen jullie navigeren?In verband met het aansluiten van meerdere externe partijen willen we je graag vragen zo spoedig mogelijk je aan- of afmelding door te geven.

De JM Quizrally

Startpunt Kweekers
Bredaseweg 63
4844 CK Terheijden

Auto Lopen Tram Fiets