Jong Management

Koningstunnel Zomerborrel | VNO - NCW

De afgelopen maanden is de Koningstunnel dicht geweest voor al het autoverkeer. Gelukkig gaan de werkzaamheden voorspoedig en zit de langste tijd van de afsluiting er al weer op.

Speciaal voor de Koningstunnelcoalitie, Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, VNO-NCW Regio Den Haag en Jong Management Den Haag gaat de tunnel op 15 juli aanstaande heel even open. We bieden u dan een Sneak Preview in de tunnel! De aannemer neemt ons mee in de Koningstunnel om te laten zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en hoe het er nu uitziet. Een unieke ervaring!

Naast de bezichtiging aan de tunnel, is wethouder Van Asten aanwezig om te vertellen over de Haagse Mobiliteitsagenda en wat we de komende jaren moeten doen om te voorkomen dat het verkeer een chaos wordt. Een van de oplossingen is gebruik maken van deelvervoer. Maar hoe werkt dat precies, hoe rijdt een elektrische fiets, scooter of auto nu eigenlijk? Daarom zijn er tijdens de borrel namens deelvervoeraanbieders verschillende voertuigen aanwezig, zoals deelfietsen, deelscooters en deelauto’s om ter plekke uit te proberen. En er is uiteraard volop gelegenheid om te netwerken. De zomer is nabij, maar tot die tijd heffen we tijdens de Koningstunnel zomerborrel het glas op doorstroming en bereikbaarheid.

We zien u graag op maandag 15 juli 2019

Team bereikbaar Haaglanden en Rijnland.

Programma

16:15 Ontvangst
16:55 Welkomstwoord Bert van Rijssen
17:00 Vraaggesprek Robert van Asten
17:10 Corina Holla, voorzitter VNO-NCW Regio Den Haag
17:20 Bezoeken tunnel en bekijken/proberen deelvervoer
17:50 Borrel en bekijken/proberen deelvervoer
19:30 Afsluiting

Koningstunnel Zomerborrel | VNO - NCW

Paviljoen Malieveld
Koekamplaan 6
2594 AA Den Haag

Auto Lopen Tram Fiets