Jong Management

Kringbezoek JEM ID 15 oktober

Beste JM’er,

 

Was het gaaf! Na maanden voorbereiding was het dit weekend dan eindelijk zover: het JM Congres. Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagd evenement waar we het Westland goed op de kaart hebben weten te zetten. Het congres heeft weer laten zien waar wij westlander goed in zijn, ondernemen, samenwerken en innoveren. Dank aan iedereen die aanwezig was, mooi om zo'n groot deel van onze kring te zien en dit met elkaar te beleven! De hoofdpijn gisteren nemen we graag voor lief....

 

Uiteraard pakken we direct door met onze eigen kring om zo de persoonlijke en zakelijke groei verder te kunnen stimuleren.

 

Dit brengt ons is in oktober weer naar een top bedrijf met een bekend gezicht van JM. Martijn van Andel is een (oud) JM’er en hij opent dinsdag 15 oktober de deuren van JEM ID voor ons en geeft een kijkje achter de schermen bij dit groeiende bedrijf.

 

JEM ID is in 1996 opgericht door Martijn en Jefry en is de afgelopen jaren hard gegroeid. Ze heeft inmiddels 45 man/vrouw in dienst en het verloop is zeer laag. Het bedrijf kenmerkt zich door een open en transparante bedrijfsorganisatie waardoor er geen hiërarchie nodig is om de organisatie in goede banen te leiden.

 

JEM ID bouwt innovatieve software oplossingen waardoor bedrijfsprocessen in de sierteelt- en AGF-sector eenvoudiger, sneller en effectiever worden. Naast het ontwikkelen van softwarepakketten voor de AGF-sector, zoals GreenCommerce en GreenXchange, behoren FloraXchange en HortiHeat ook tot de softwareoplossingen die JEM-id voor de sierteeltsector heeft ontwikkeld. FloraXchange is in samenwerking met Royal FloraHolland bezig met de ontwikkeling van het digitale platform voor bloemen- en plantenkwekers: Floriday.io.

 

Dat JEM ID succesvol is, wordt bevestigd door het winnen van de Ondernemersprijs Haaglanden in 2018 en het behalen van 3 sterren in de Hillenraad100, wat betekent dat JEM ID één van de meest aantrekkelijke bedrijven in de tuinbouwsector is voor young professionals onder de 40 jaar.

 

Wij zijn erg benieuwd naar het verhaal achter JEM ID en de sleutel tot dit succes. We zien je daarom graag de 15e!

 

Programma

 

19:30    Inloop

20:00    Opening Armand

20:05    Presentatie JEM ID

21:00    Borrel

 

Locatie: Grote Waard 80, 2675RZ Honselersdijk

 

Groet,

 

Kringbestuur Jong Management Westland

Kringbezoek JEM ID 15 oktober

JEM ID

Auto Lopen Tram Fiets