Jong Management

Kringbijeenkomst All Jobs 18 februari

Beste JM'er,

 

We zijn het jaar weer goed gestart met een mooie bijeenkomst bij Bas vd Ende Recycling. Een mooi authentiek verhaal over ondernemerschap, de tegenslagen en de weg van harde groei. 

 

Zoals door Tim ook aangegeven tijdens deze bijeenkomst zijn we op zoek naar 1. een nieuw bestuurslid en 2. leden die het 25-jarig jubileum willen trekken. Ben je geinteresseerd, meld je dan bij een van de bestuursleden. Beide levert goede ervaringen op.

 

In februari vinden traditiegetrouw weer meerdere beurzen plaats. Mede op initiatief van JM leden is er een gaaf programma opgezet rond de Fruit Logistica in Berlijn. Ook hier komt de kracht van JM weer sterk naar voren!

 

Op 18 februari zijn wij vervolgens welkom bij JM lid Rick Vollebregt, partner bij All Jobs. Ook dit belooft weer een interessante bijeenkomst te worden.

 

All Jobs Wayfinding & Parking Solutions is dé betrouwbare en vindingrijke specialist in parkeer- en wayfinding oplossingen. Zij werken samen met vastgoedpartijen, bouwbedrijven en architect & ontwerpbureaus die gaan voor kwalitatieve oplossingen.

 

Zij ontwikkelt, maakt en onderhoudt verwijzingen waarmee voetgangers, fietsers en autoverkeer probleemloos de gewenste bestemming vinden. Tevens adviseert zij over optimale inrichting, routing, beleving én bescherming van hun bezoekers en eigendommen.

 

Hiermee zorgt zij voor een fundamentele bijdrage in de vindbaarheid én ultieme parkeer- of wayfinding-beleving die 100% aansluit bij de gewenste merkuitstraling. Duurzaamheid en hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn hierbij voor hen vanzelfsprekend. Dit resulteert in langdurige partnership met hun klanten, medewerkers en leveranciers.

 

Kortom, een sterke partner voor alle vraagstukken.

 

Programma:

 

19:30 inloop

20:00 woord Tim

20:10 presentatie Rick Vollebregt

21:00 borrel

 

Adres: Honderdland 170 Maasdijk

 

Groet,

 

JM Bestuur Kring Westland

Kringbijeenkomst All Jobs 18 februari

All Jobs

Auto Lopen Tram Fiets