Jong Management

Annulering kringbijeenkomst Artechno 16 november

Beste JM'er,

Helaas maken de maatregelen dat wij de bijeenkomst van morgen moeten annuleren. Als bestuur houden we de ontwikkelingen uiteraard in de gaten en wanneer mogelijk, volgt er direct weer een nieuwe bijeenkomst.

Groet,

JM Bestuur Kring Westland

 

Beste JM’er,

Wat was het top en wat voelde het weer goed: een ouderwetse JM-bijeenkomst en dat ook nog eens bij een van onze gewaardeerde leden Uniglobe!

Een mooie opkomst en inspirerend ondernemersverhaal. Hoe je een vervelende situatie om kunt zetten in nieuwe kansen en daarmee klaar bent voor de toekomst, leerzaam voor ons allen.

Uiteraard pakken we nu graag door met de maandelijkse bijeenkomsten, de volgende staat alweer in de agenda op dinsdag 16 november.

Bekend is, dat er wereldwijd grote uitdagingen liggen op het gebied van voedselproductie. De bevolking groeit hard, het klimaat verandert en eisen worden steeds strikter.

Nederland en dan vooral het Westland weet als geen ander hoe hier invulling aan moet worden gegeven. Met continue innovatie zijn wij hier in staat om steeds efficiënter en duurzamer te produceren, een reputatie die wereldwijd herkend wordt.

Een van de ondernemingen die hier vooruitstrevend invulling aan geeft is Artechno Growsystems. Reeds decennia lang loopt zij voorop in teeltsystemen zoals vertical farming en optimalisatie van bewatering, belichting en voedingsbronnen. Een out-the-box mindset waarmee zij succesvol is, bijvoorbeeld met een recent project in Canada.

Graag neemt Artechno ons tijdens de bijeenkomst mee in de laatste technieken, de kansen de toekomst. Een mooi innovatief ondernemersverhaal!

Agenda:

19.30 inloop

20.00 opening door Tim Batist

20.10 presentatie Artechno

21.00 borrel

22.30 einde

Adres:

Pastor Verburghlaan 20a, 2678NE De Lier

Groet, JM Bestuur Kring Westland

Annulering kringbijeenkomst Artechno 16 november

Artechno

Auto Lopen Tram Fiets