Jong Management

Kringbijeenkomst Blue10 18 oktober

Beste Jm'er,

Het was weer genieten tijdens de laatste bijeenkomst bij Gearbox! Een bevlogen verhaal van Simone van een onderneming die vliegt door de innovatieve wereld van de tuinbouw. Ook mooi om te zien dat veel leden aanwezig waren, we zitten er weer lekker in.

Zoals aangekondigd, zijn we druk doende met de voorbereidingen voor JM Westland 27,5 jaar. De datum is vooralsnog vastgezet op 31-3, dus zet dit alvast in de agenda. Inmiddels hebben jullie ook de brief voor de bijdrage ontvangen, waarin dus ook 2 kaarten voor dit mooie feest zitten. 

Om de goede lijn vast te houden, pakken we 18 oktober door met de volgende bijeenkomst. Dit keer zijn we wederom bij een gewaardeerd lid welkom: Blue10 van oa Niels van Buren!

Begonnen tussen de zakken potgrond is de onderneming vanaf de start hard gegroeid. In 2016 werd de stap gezet naar Den Haag met 12 man, inmiddels is de onderneming qua omvang wederom verveelvoudigd.

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.
Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.

Blue10 heeft de start-up fase achter zich gelaten en groeit als scale-up nog steeds ruim 25% per jaar. Scherpe keuzes in zowel verleden als heden hebben ervoor gezorgd dat Blue10 haar focus heeft gehouden en juist daardoor hard kon (blijven) groeien. Data en gestandaardiseerde processen hebben hierbij een centrale rol gespeeld en zijn nog steeds leidend bij iedere keuze die het bedrijf maakt.

Kortom, wederom een gave bijeenkomst en Niels kennende staat dit garant voor de nodige mooie grappen. Wees er dus bij!

Programma:

19:30 - 20:00: inloop

20:00 - 20.15: opening door Tim Batist

20.15 - 21:00: Niels van Buren over Blue 10

21:00 - heel laat: borrel

Adres: Oude Middenweg 17, Den Haag (HNK, parkeren op het terrein mogelijk)

Groet,

Bestuur JM Kring Westland

Kringbijeenkomst Blue10 18 oktober

Blue10
Oude Middenweg 17
Den Haag

Auto Lopen Tram Fiets