Jong Management

Kringbijeenkomst DON Hoveniers 19 april

Beste JM’er,

We zitten er inmiddels weer lekker in met interessante bijeenkomsten. Dit doet JM Westland goed, dus laten we dit vooral zo voortzetten.

XL – bedrijfskleding in maart was weer een goed voorbeeld van gedreven ondernemers die een traditionele markt hebben weten open te breken. Door zeer klantgericht te werken, weten zij mooie bedrijven aan zich te binden. Een leuke bijeenkomst en gelukkig geen rammende vrachtwagens, waardoor we zonder (duurzame) kleerscheuren weer naar huis konden gaan.

Ook in april staat ons weer een mooie bijeenkomst te wachten. Een lid met misschien wel een van de langste dienstjaren binnen JM en die het nog steeds een warm hart toedraagt: Martijn Poortvliet van DON Hoveniers.

Als 17-jarige begon hij daar met een stage, maar als snel zag men dat hij meer in zijn mars had. Op zijn 25e werd hij bedrijfsleider, maar ook daar hield de honger niet op. Op zijn 30e kreeg hij de kans de onderneming over te nemen.

Inmiddels staat hij alweer 13 jaar aan het roer en heeft hij de focus volledig veranderd. Van een traditionele lokale hovenier heeft hij de stap gemaakt naar de absolute bovenkant van de markt welke landelijk en zelfs internationaal opereert. Het draait hierbij niet alleen meer om het groen, maar het totaalpakket van comfortabel buitenleven.

Om dit mede invulling te geven is 3 jaar geleden een nieuwe activiteit opgericht: Gardens beyond Imagination. Hiertoe is een nieuw pand gekocht en een hoogwaardig experience center ontworpen. Over de achtergronden hiervan en je te laten inspireren over wat dit inhoudt, nodigen wij jou graag uit voor de bijeenkomst op dinsdag 19 april!

 

Programma:

 

19.30 – 20.00 ontvangst

20.00 – 20.15 openingswoord door Tim Batist

20.15 – 21.00 presentatie Martijn Poortvliet

21.00 – 22.30 rondleiding en borrel

 

Adres: Hagemanstraat 74a, 2691 WR  ’S-GRAVENZANDE

 

Groet, JM Kringbestuur Westland

 

 

 

 

 

Kringbijeenkomst DON Hoveniers 19 april

DON Hoveniers
Hagemanstraat 74a
2691WR 's-Gravenzande

Auto Lopen Tram Fiets