Jong Management

Kringbijeenkomst DON Opleidingen 15 februari

Beste JM’er,

 

We kunnen weer!

 

Afgelopen oktober waren we te gast bij Uniglobe. Jelle en Sylvia hebben ons meegenomen in de transitie die zij hebben ingezet om de gevolgen van Corona voor hun bedrijfsmodel te bestrijden. Een prachtig bedrijf en krachtige ondernemers.

 

De recente versoepelingen geven ons weer de mogelijkheid om elkaar fysiek te ontmoeten en daar  hebben wij heel veel zin in. We maken dan ook gelijk een mooie start!

 

Dinsdag 15 februari zijn wij te gast bij Don Opleidingen, wederom één van onze eigen leden, namelijk Esmee Don.

 

De meeste mensen van ons kennen Don Opleidingen ongetwijfeld van het halen van je rijbewijs. Echter, je zult versteld staan van de verscheidenheid aan opleidingen en activiteiten binnen dit mooie Westlandse familiebedrijf. Hoe hebben zij de transitie gemaakt van rijschool naar Opleidingsinstituut? En waarom hebben zij dat eigenlijk gedaan?

 

Een bedrijf met inmiddels ca. 100 medewerkers zet je niet zomaar op. Momenteel is de tweede generatie (Marco en Erwin) aan het roer en is de derde generatie “in opleiding”. Interessant daarbij is hoe je dan een bedrijf gaat inrichten, aansturen en de kwaliteit bewaakt.

 

En recentelijk is nog een mooie overname gedaan in Noord-Holland om de dienstverlening verder uit te breiden. Daarnaast heeft het bedrijf met veel veranderingen te maken (bijv. nieuwe technologie, cursussen en regelgeving)  Teveel om op te noemen in deze uitnodiging.

 

Daarom nodigen wij jullie van harte uit om er de 15e bij te zijn! Zoals eerder bij Uniglobe hanteert JM Westland geen deurbeleid en leggen geen beperkingen op. Wij gaan ervan uit dat iedereen zelf de verantwoordelijkheid hierin neemt.

 

Programma:

19:45 uur           Inloop

20:00 uur            Opening door Tim Batist

20:10 uur            Presentatie en rondleiding Marco en Esmee

21:15 uur            Borrel

22:00 uur            Afronding

 

Adres: Galgepad 11, 2671 MV in Naaldwijk

 

Groet,

Bestuur JM Westland

Kringbijeenkomst DON Opleidingen 15 februari

DON Opleidingen

Auto Lopen Tram Fiets