Jong Management

Kringbijeenkomst Gearbox 20 september

Beste JM'er,

De start na de zomer was weer mooi. Een leuke groep en een fijn, sportief event op de padelbanen in Monster. Het blijkt dat we binnen JM de nieuwe Djokovic en Williams van het padel onder ons hebben, al zijn we ook nog op zoek naar enkele ballen in de achtertuinen van onze Monsterse bewoners.

Goed om elkaar weer eens zo te spreken en te horen wat er bij elkaar speelt. De komende maanden zullen we elkaar weer veel zien tijdens interessante bijeenkomsten. Ook zullen we toewerken naar een nieuwe ronde kwartet, zodat ook nieuwe gegadigden weer kunnen aansluiten.

We vervolgen JM op 20 september bij een voor ieder inmiddels bekende onderneming, tevens lid en recent nog winnaar van de Themaprijs Robotisering: Gearbox!

Gearbox is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een bekende naam in de tuinbouwsector, door het leveren van dé digitale medewerkers van de toekomst aan kwekers, veredelaars en handelaren. Zo stellen ze graag de Digitale Keurmeester, Verpak Medewerker en Oogstassistent aan je voor, die door slimme camera’s en software met machine learning ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden met automatisering, robotisering en digitalisering. Ze beoordelen o.a. groentegewassen en snijbloemen realtime op kwaliteit en groeiontwikkeling, om zo het teelt- en verpakproces te optimaliseren, kosten te besparen en de productkwaliteit te verhogen.

Wij krijgen de mogelijkheid op dinsdag 20 september een kijkje te nemen in de werkplaats en het lab in Maasdijk, waarbij Simone de ontwikkelingen en producten van Gearbox zal presenteren.

Kortom, een mooi voorbeeld van hoe een nieuwe benadering op basis van technologie succesvol is en de tuinbouwsector helpt innovatief te blijven en naar de volgende fase te brengen.

We zien je graag!

Programma:

19:30 - 20.00 inloop

20:00 - 20.15 opening door Tim Batist

20:15 - 21.00 presentatie en rondleiding door Simone Keijzer

21.00 - 22.30 borrel

Adres: Nollaantje 42C Maasdijk

Groet, 

Kringbestuur JM Westland

 

Kringbijeenkomst Gearbox 20 september

Gearbox
Nollaantje 42C
Maasdijk

Auto Lopen Tram Fiets