Jong Management

Kringbijeenkomst Olsthoorn Trucks 17 mei

Beste JM’er,

Het voelt alsof het nooit anders is geweest: maandelijks interessante en mooie bijeenkomsten, een grote groep enthousiaste leden bij elkaar en ook het kwartetten dat weer actief wordt opgepakt door de groepen. Kortom, JM weer op z’n best en daarmee een positieve bijdrage aan het persoonlijk en zakelijk groeien van jou als lid!

De komende maanden staat er ook weer veel moois op de agenda, zo komt bijvoorbeeld ook de trip naar Montenegro snel dichterbij. Binnenkort volgt er nog een bericht met laatste informatie, zodat dit alles goed verloopt. We hebben er zin in! 

In april waren we te gast bij Martijn Poortvliet, welke gepassioneerd vertelde over zijn stap naar het topsegment in de markt. Inspirerend om te zien hoe optimale klantgerichtheid en waardering voor de werknemers hier in het DNA verweven zijn. En, zoals we Martijn kennen, de borrel was op en top geregeld.

In mei bewegen we van Don Opleidingen die vrachtwagenchauffeurs opleidt, via Don Hoveniers, naar Olsthoorn Truck & Trailer Service, die vrachtwagens repareert!

Olsthoorn Truck & Trailer Service is een universeel garagebedrijf voor bedrijfsvoertuigen. Begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke service partner voor veel (transport)bedrijven. Ruim 25 medewerkers zorgen er 24/7 voor dat alles met wielen zo veel mogelijk rolt. Wim Olsthoorn heeft het stokje grotendeels overgedragen aan Rob & Renée (zoon en dochter) die samen de dagelijkse aansturing, planning en werkplaats bestieren.

“Waar een transportbedrijf of tuinder geen omkijken naar wil hebben; namelijk het onderhoud aan zijn trailer of bakwagen, nemen wij dit uit handen. En mocht hij dan toch een keer een bruggetje verkeerd hebben ingeschat, dan hebben we de schadeafdeling met een inpandige spuitcabine.”

“Alles onder één dak” zeggen ze bij Olsthoorn. En wat dat precies allemaal inhoudt? Dat vertelt Renée graag op dinsdag 17 mei.

Kortom, wederom een gewaardeerd JM – lid met een interessant ondernemersverhaal. We zien je graag de 17e!

Programma:

 

19.30 – 20.00 inloop

20.00 – 20.15 opening door Tim Batist

20.15 – 21.00 presentatie Renee Olsthoorn

21.00 – 22.30 borrel

 

Adres Leemolen 19, 2678MG De Lier

 

Groet, Kringbestuur JM Westland

Kringbijeenkomst Olsthoorn Trucks 17 mei

Olsthoon Trucks
Leemolen 19
2678MG De Lier

Auto Lopen Tram Fiets