Jong Management

Kringbijeenkomst Olsthoorn Trucks 24 maart

Beste JM’er,

 

In februari waren wij te gast bij Rick Vollebregt. Een enthousiast verhaal van een enthousiast lid welke direct laat zien dat wij een mooi gediversifieerde groep hebben.  

 

Verder hebben wij 4 maart de aftrap van het kwartet gehad. Een energieke avond waarbij de groepen verder kennis hebben leren maken. Hier werd ook duidelijk dat wij het allemaal niet zo nauw nemen met de regels, maar dit zien we gezien het brede draagvlak maar door de vingers.

 

24 maart zijn wij welkom bij Olsthoorn Truck & Trailer Service van wederom een JM lid: Renee Olsthoorn.

 

In 1994 opgericht door Wim Olsthoorn, bestaande uit het uitvoeren van kleine reparaties aan truck & trailers vanuit een servicebus.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf met 14 werkplekken voor bedrijfsvoertuigen. Voor veel (Westlandse) transportbedrijven is het de belangrijkste servicepartner op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel.

 

Na 26 jaar is Wim Olsthoorn het stokje aan het overgeven aan twee van zijn kinderen, Rob en Renée. De taken zijn zo verdeeld dat Rob een deel

van de garage onder zijn hoede heeft en Renée alle overige en algemene zaken aanstuurt en organiseert.

 

Tijdens de bijeenkomst geven Rob en Renée een kijkje in de keuken en nemen zij jullie mee in hun wereld en de daarbij horende uitdagingen.

 

Programma:

 

19.30 inloop

20.00 woord van Tim

20.10 presentatie Renee en Rob

21.00 borrel

 

Locatie: Leemolen 19 te De Lier

 

Groet namens het JM Kringbestuur Westland.

Kringbijeenkomst Olsthoorn Trucks 24 maart

Olsthoorn Trucks

Auto Lopen Tram Fiets