Jong Management

Kringbijeenkomst Uniglobe 12 oktober

Beste JM'er,

Eindelijk is het dan zover, we starten weer met de bedrijfsbezoeken! 

Begin september zijn we gestart met een informele bijeenkomst, een geslaagde rondvaart de door de Westlandse wateren. Fijn om leden weer face to face te kunnen spreken, dit versterkt weer het echte JM - gevoel.

De versoepelingen maken dat we de draad nu weer goed kunnen gaan oppakken. En, we starten direct goed:

Dinsdag 12 oktober zijn wij te gast bij Uniglobe Westland Travel, van onze gewaardeerde (oud) leden Sylvia Grootscholten en Jelle Tetteroo.

De meesten van ons kennen hen als de trekkers van de mooie JM-reizen naar oa Barcelona, Mallorca en Malaga en de skireizen naar Flachau.

En, ook in 2022 staan zij weer aan de basis van de mooie reis naar Montenegro!

Echter, achter Uniglobe Westland Travel gaat een mooi ondernemersverhaal schuil. Het was in beginsel Sylvia die zag dat het reislandschap veranderde en dat hier een gat lag in de zakelijke markt. In ruim 10 jaar tijd heeft zij, met Jelle als sterke rechterhand, een mooie onderneming opgebouwd welke binnen en ook ver buiten het Westland veel toonaangevende ondernemingen op weg heeft geholpen in de wereldwijde zoektocht naar opdrachten.

Dit heeft geleid tot mooie successen als het winnen van mooie Awards  in de reisbranche  en in november 2019 de Ondernemersprijs Haaglanden!

En toen kwam Covid….

Dit raakte de (zakelijke) reisbranche uiteraard hard en dus ook Uniglobe. Echter, wie denkt dat Sylvia en Jelle het hoofd hebben laten hangen, hebben het mis. Ze zijn direct aan de slag gegaan met het herstructureren van de organisatie en investeren in nieuwe kansen. Daarmee is zij nu klaar voor een mooie toekomst!

Een mooi en leerzaam ondernemersverhaal over lef, succes en omgaan met tegenslag. Kortom, een aanrader voor iedereen binnen JM! En, bij Sylvia en Jelle is het altijd gezellig, dus wees erbij in het Travel cafe!

JM zou JM niet zijn als we niet praktisch zouden omgaan met de liggende maatregelen. We zullen geen deurbeleid hanteren, we leggen geen beperkingen op. We gaan er vanuit dat eenieder zelf de verantwoordelijkheid pakt hierin.

Ten slotte nog een aandachtspunt: mocht jij jouw lidmaatschap willen opzeggen, doe dit voor 1-12, anders wordt de factuur voor 2022 nog in rekening gebracht. We kunnen het ons niet voorstellen, want we beginnen net weer, maar weet dat dit de deadline is voor opzeggingen.

Programma:

19.30 Inloop

20.00 Opening door Tim Batist

20.10 Ondernemersverhaal Sylvia en Jelle

21.00 Borrel

22.30 Afronding

Adres: Turfschipper 51, 2292 JC, Wateringen

Groet,

Bestuur JM Westland

Kringbijeenkomst Uniglobe 12 oktober

Uniglobe

Auto Lopen Tram Fiets