Jong Management

Kringbijeenkomst Wuvio 21 mei

Beste JM'er,

In april waren we te gast bij Fachjan, waar we een blik kregen achter de schermen van de tropische planten enerzijds en sterke groei binnen het kleingoed anderzijds. Wederom een onderneming die binnen haar expertise een mooie ontwikkeling doormaakt. 

Helaas werden wij kort voor deze bijeenkomst geconfronteerd met veel afmeldingen. Dit is vervelend, met name voor de gastheer/vrouw gezien de voorbereidingen die moeten worden gedaan. We willen als bestuur daarom een ieder verzoeken zichzelf uiterlijk de vrijdag voor de bijeenkomst af te melden.

Voor 21 mei staat er wederom een interessante bijeenkomst op het programma en wel bij een eigen kringlid. Was de vorige bijeenkomst met aansluitend het voetbal gericht op de mannen, nu komen de vrouwen ook zeker aan bod. We zijn namelijk van harte welkom bij womanizer en gewaardeerd lid Marck Hagen. 

Marck zal in hoofdlijnen de periode binnen Wuvio van 2007 tot 2019 vertellen. Een periode waarin hij redelijk idealistisch met een duurzaam product om water te besparen en stof te bestrijden begon en waarbij de focus langzaam ingehaald wordt door aandeelhouderswaarde. 

Graag vertelt hij jullie waarom private equity voor hem persoonlijk een vloek én een zegen is en wat het met een kleine organisatie en voor de klanten doet. Wat Wuvio precies doet laat hij zien met wat foto’s en tijdens de borrel kun je even in het lab kijken. Chronologisch komen de hoogte- en dieptepunten voorbij; zoals het opzetten van een bedrijf/kantoor in China, oprichten van een joint venture met het op één na grootste privé bedrijf van de VS, het oprichten en verkopen van ‘Wittelijn’ wat een avontuurtje tussendoor was, wat JM’ers voor hem betekenen tijdens zijn ondernemersreis en waarom hij afstand aan het nemen is van zijn werkzaamheden.

We starten om 20:00, inloop vanaf 19:30. Om 20.00 beginnen we anders dan anders. We zullen namelijk op een ludieke manier de connectie zoeken met Kring Zwolle om aan te laten zien waarom zij ons congres niet mogen missen. Zorg dus dat je erbij bent!

19.30 inloop

20.00 opening Tim

20.05 connectie Kring Zwolle

20.15 March Hagen, Wuvio

21.00 Borrel en mogelijkheid om in het lab te kijken (maar niet borrel en hapje in het lab)

Adres: Honderdland 150, 2676 LT Maasdijk

Groet,

Bestuur Jong Management Kring Westland

 

 

 

Kringbijeenkomst Wuvio 21 mei

Wuvio

Auto Lopen Tram Fiets