Jong Management

Kringbijeenkomst Worldstream 19 februari

Beste JM’er,

We zijn het jaar goed gestart met de eerste bijeenkomst bij René Don Hoveniers. In een korte pitch nam Martijn Poortvliet ons mee in de ontwikkelingen. De foto van een eerder bezoek 5 jaar geleden was daarbij voor sommige leden confronterend.

Verder gaf de jaarlijkse enquête ons als bestuur waardevolle inzichten. Zo is het positief om te zien dat er sterk commitment is voor het congres. Ook zullen wij gezien de sterke animo dit jaar het kwartetten en vervolg geven. Ten slotte zullen wij inzet van een workshop verder onderzoeken, tips zijn daarbij uiteraard welkom! Dank iedereen voor de heldere feedback en tips!

En, we hebben een nieuw talent ontdekt: Renee Olsthoorn wist ons als een volleerd quizmaster tot het uiterste te dwingen tijdens de pubquiz.

Op 19 februari zijn wij van harte welkom bij Worldstream/Greenhouse Datacenters, kersverse winnaar van de MKB Ondernemersprijs Westland 2018.

Op 14 jarige leeftijd begonnen Lennert Vollebregt en Dirk Vromans beide op een zolderkamer met hun eerste activiteiten in de webhosting en gamehosting. Al snel werd voor hen duidelijk dat de concurrentie hier groot was, dus kozen zij ervoor hun aandacht te verleggen. In 2006 startten zij op 17e jarige leeftijd gezamenlijk een nieuw Internet hostingbedrijf met een gehuurde ruimte in Rotterdam.

Al snel bleek de animo groot en werd een huurpand aan Honderdland betrokken. In de na liggende jaren is vervolgens gewerkt aan de techniek, het netwerk en professionalisering van het team.

Enkele jaren later werd vanwege sterke groei een pand aangekocht in Naaldwijk aan de Industriestraat. De activiteiten werden daar uitgebreid met een datacenter (Greenhouse Datacenters) zodat zij ook grotere klanten aan zich kon gaan binden.

Door focus op versterking en uptime van het netwerk, service en opbouw van een sterk protectiesysteem (ter voorkoming Ddos aanvallen) werd zij ook voor internationale klanten interessant.

De groei heeft in 2018 geleid tot de noodzaak voor nieuwbouw, wat heeft geresulteerd in een hightech en duurzaam pand met de nieuwste snufjes op het gebied van databeheer. Ten slotte heeft de onderneming haar vleugels uitgeslagen naar het buitenland, met de start van een vestiging in Curaçao.

Tijdens deze avond neemt Dirk Vromans ons mee in wat een mooie jongensdroom lijkt. Het succes, maar ook de tegenslagen en uitdagingen zullen hierin worden benoemd.

Vanwege certificering is het noodzakelijk dat iedereen zijn/haar legitimatie vooraf instuurt. Je kunt deze bij je aanmelding sturen naar jan.vromans@ing.com

Programma:

19.30 ontvangst

20.00 opening door Tim Batist

20.15 Presentatie Dirk Vromans

21.00 Rondleiding (2 groepen)

21.30 Borrel

Adres: Industriestraat 24, Naaldwijk

Ps. Zet 19 maart alvast in de agenda voor de volgende bijeenkomst

Groet, Bestuur Jong Management Kring Westland

 

Kringbijeenkomst Worldstream 19 februari

Worldstream Naaldwijk

Auto Lopen Tram Fiets