Jong Management

JM Sessions Brownies en Downies

Woensdag 26 oktober is het weer zover, ons leden wervend evenement. Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie (oud) JM'ers weten te strikken om het persoonlijke ondernemersverhaal te komen vertellen. Ook deze keer houden we het traditiegetrouw bij Brownies en Downies in Alkmaar. 

Heb jij in je omgeving mensen die een keer mee moeten naar JM? Neem ze mee! Heb je materiaal nodig om een indruk van de avond te geven? Wellicht kan je ze het volgende filmpje van onze sessie uit 2018 toesturen: https://youtu.be/Qj13bMp97XQ

Onze eerste en voor sommige zeer bekende spreker is actief in een branche die de laatste tijd behoorlijk in het nieuws staat. Dick Wever vertelt ons alles over vakmanschap en het bouwen van zijn bedrijf Gilles.

Naast Dick hebben we Claartje Schouten uitgenodigd. Claartje heeft in het verleden teams van de ME gecoacht die lijnrecht tegenover agressieve demonstranten of hooligans hebben gestaan. Dat wordt ook een prachtig verhaal.

Wil jij iemand meenemen? Dat is natuurlijk altijd goed! Om het een beetje te structureren is het handig als je diegene bij één van de bestuursleden aanmeld, zodat we een warm welkom kunnen verzorgen!

We kijken uit naar jullie komst!

Inloop:                  19:00 - 19:30

Start programma:  19:30

 

 

JM Sessions Brownies en Downies

Brownies en Downies
Kanaalkade 17
1811 LP Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets