Jong Management

LEIDERSCHAP OP SNEAKERS

LEIDERSCHAP OP SNEAKERS

Het succes van iedere organisatie en van ieder team valt of staat met leiderschap. Leiding geven kan best een uitdaging zijn. Want hoe ga je om met weerstand bij verandering? Hoe neem je je medewerkers mee? Wat is ervoor nodig om resultaten te realiseren met je team? En hoe blijf je authentiek als je onder druk staat?

Leiderschap op sneakers gaat over hoe je effectiever wordt in je rol als leider terwijl je tegelijkertijd volledig jezelf blijft. Succesvolle leiders durven te zeggen waar het op staat, met behoud van verbinding. Ze zijn in staat om hun medewerkers te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

In deze JM bijeenkomst neemt Bart ons mee in een reis naar nieuw leiderschap. Hij spreekt onder andere over wat kenmerkend is voor een nieuwe leider en waarom nieuw leiderschap zo ontzettend krachtig kan zijn. 

De deelnemers die Bart als spreker over leiderschap meemaken worden niet alleen geïnspireerd door een mooi verhaal; ze worden aangezet tot actie om het zelf ook anders te gaan doen. Het is een interactieve sessie waarbij er tools worden aangereikt voor in de professionele rugzak. Tegelijkertijd is er veel interactie en wordt er gelachen.

 

PROGRAMMA:

  • 17:45 - 18:30    Ontvangst met drankje & amuse
  • 18:30 - 20:00    Inspiratiesessie Bart van de Belt
  • 20:00 - 21:30    Informele afsluiting met eten & drinken 

 

BEN JIJ ER OOK BIJ?

Leden en kandidaat-leden, meldt je snel aan via de website van Jong Management. Introducees zijn welkom! Ben je nog geen lid, laat het ons weten via de website en we nemen contact met je op voor een persoonlijke uitnodiging.

LEIDERSCHAP OP SNEAKERS

Movexx International
Generatorstraat 17-19
3903LH Veenendaal

Auto Lopen Tram Fiets