Jong Management

Leiderschap & Teamdynamiek

Wanneer heb jij voor het laatst bewust de tijd genomen om te investeren in jezelf? En ben je als leider een bron of een belemmering voor persoonlijke ontwikkeling richting je team en/ of organisatie?!
In de laatste maand van het jaar, zoeken we traditioneel gezien een stuk verdieping op het thema ‘persoonlijke en zakelijke groei’. Dit jaar zoomen we in op Leiderschap & Teamdynamiek. 

Onder bezielende leiding van Berg & Partners gaan we een middag en avond aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Marcel van Bergen - oprichter & managing partner van Berg & Partners en oudlid van onze Kring - neemt ons mee de natuur in. Marcel - en een aantal collega’s van hem - gaat ons uitdagen, hij noemt het zelf ‘wakker maken’. We gaan praten over de kwaliteiten en valkuilen van je leiderschap en de impact die het heeft op het team wat je aanstuurt.

Het programma op hoofdlijnen:
12.30 uur Inloop met koffie en thee
13.00 uur Welkom en lunch
14.00 uur The Why door Wilbert en Marcel
14.30 uur Leiderschap en Change
17.30 uur Conclusies en inzichten
18.00 uur Borrel
18.30 uur Aan tafel 2 gangen diner
22.00 uur Afronding en huiswaarts

Ps. Later aanhaken of eerder vertrekken is niet wenselijk; gezien we met elkaar ‘willen landen’. Of anders; voor openheid en vertrouwen onderling, is het van belang dat de vorming van de groepsdynamiek intact blijft.

Leiderschap & Teamdynamiek

Hotel Kapellerput
Somerenseweg 100
591 TN Heeze

Auto Lopen Tram Fiets