Jong Management

Lenteprikkel (VNO-NCW Brabant Zeeland)

De Lenteprikkel is jaarlijks één van de hoogtepunten vanuit de VNO-NCW Brabant Zeeland. Net als afgelopen jaren zijn wij als Jong Management hier weer van harte uitgenodigd. Blijkt echter dat niet iedereen de uitnodiging ontvangen heeft.
Daarom bij deze nogmaals voor iedereen.

Dit jaar zal deze op 17 maart vanaf 17.30 uur plaatsvinden in het Willem II stadion. Vooralsnog gaan we er vanuit dat deze doorgaat ondanks de Corona perikelen.

Mocht je deze avond niet willen missen maar heb je geen uitnodiging ontvangen kun je de aanmelding verzorgen via lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl

De kosten bedragen 69 euro excl. BTW.
Meer informatie vind je hier.

Let op! Aanmelden kan tot en met 10 maart.

Hierbij enkele van de sprekers welke we kunnen aanschouwen deze avond:

 

#1 Topspreker
Kim Putters

A-typisch voor de elite en beschaafd boos. Kim Putters is door de Volkskrant uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander 2019. Maar wie is Kim Putters eigenlijk? En wat maakt deze man eigenlijk zo 'machtig'? 

 

#2 Topspreker
Toon Gerbrands

Toon Gerbrands: als coach én als directeur beleefde Toon successen, maar ook mindere tijden. Ook bij PSV, de Eindhovense voetbalclub, waar hij nu aan het roer staat. Hoe gaat hij als boegbeeld van een organisatie om met talent om de toekomst veilig te stellen? 

 

 

 

 

Lenteprikkel (VNO-NCW Brabant Zeeland)

Koning Willem II Stadion
Goirlese Weg 34
5026 PC Tilburg

Auto Lopen Tram Fiets