Jong Management

Ben jij Futureproof? Make the Change (Inc)!

Op woensdag 6 oktober gaan we met elkaar aan de slag met het thema duurzaamheid. Inmiddels zal iedereen er wel van overtuigd zijn dat de generaties na ons enorme uitdagingen gaan ondervinden door de klimaatverandering. De uitdaging van onze tijd is om een gezonde toekomst voor onze (klein)kinderen te realiseren.


Wij hebben, als organisatoren van deze JM-bijeenkomst, de overtuiging dat we als jonge ondernemers en managers, verenigd in JM, een bijdrage kunnen en moeten leveren aan deze uitdaging. We vinden ook dat we de kracht van ons netwerk kunnen en moeten inzetten om dit te realiseren.


Met deze bijeenkomst willen we graag een inspirerend voorbeeld geven van hoe je duurzame keuzes voor je bedrijf of organisatie kunt maken en wat dat kan opleveren. We hebben daarvoor Ralph van Roessel, directeur van Tauw (één van de grote Nederlandse advies- en ingenieursbureaus) bereid gevonden om zijn ervaringen met ons te delen. Daarnaast gaan we ook in gesprek over wat we zelf in onze organisaties en bedrijven kunnen doen, en waar de uitdagingen zitten.


Tot slot maken we tijdens de bijeenkomst kennis met Change Inc., het platform voor duurzaamheid in het bedrijfsleven.

Uiteraard sluiten we de avond af met een gezellig JM-diner.

De locatie waar we starten is Electron Breda aan de Belcrumweg 19, het diner zal vervolgens plaatsvinden bij Brack wat daar kort bij ligt.


(Gast)Organisatie van dit event is in handen van Viktor Timmermans en Nick Matulessy.


Programma:

17.00-17.30 uur:             inloop met drankje

17.30-19.00:                    presentatie en gesprek over duurzaam ondernemen

19.00-einde:                    borrel en diner

Ben jij Futureproof? Make the Change (Inc)!

Electron
Belcrumweg 19
Breda

Auto Lopen Tram Fiets