Jong Management

Meer vitaliteit in je organisatie

MEER VITALITEIT IN JE ORGANISATIE?

Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor vitaliteit te zorgen, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers. En dat heeft zijn voordelen, want vitalere medewerkers zorgen voor vitalere organisaties. 

Op 14 november zijn we welkom bij het Vitaalste bedrijf van Limburg 2018: Thermae 2000. Thermae 2000 is opgericht als kuuroord door twee fysiotherapeuten met het motto ‘Mens Sana in Corpore Sana’ wat ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ betekent. Het bevorderen en stimuleren van de vitaliteit en gezondheid zit in de kern van de wellness piramide op de top van de Limburgse Cauberg verankerd. We krijgen een presentatie over de route die Thermae heeft bewandeld om tot dit punt te komen en uitleg over de stappen die wij in ons eigen bedrijf zouden kunnen toepassen. 

Ontvangst met een hapje vanaf 18:00 uur waarna het programma rond 18:30 uur zal starten. Eventuele allergieën/bijzondere dieetwensen mag je doorgeven via roger@ah-kleijnen.nl 

 

We zien je graag op 14 november! 

Marie-Claire, Bonny, Gaby en Roger

Meer vitaliteit in je organisatie

Thermae 2000 Valkenburg

Auto Lopen Tram Fiets