Jong Management

Meet the President | Marjan van Loon | Shell

Goedemorgen allen! JM Kring Eindhoven is volop in beweging; we kijken terug op een zeer geslaagde Innovatietour, waarbij we Kringen door het hele land hebben geïnspireerd en gewoonweg een topprogramma en -show hebben neergezet. Volgende week vrijdag zoeken we het tijdens het Social Event 'hoger op' en verzilveren we een unieke kans op Eindhoven Airport. En dan over 5 weken (woensdag 20 juli) staat er een mooi bedrijfsbezoek op de planning; we gaan in gesprek met de familie van Schagen. Thijs neemt ons mee in zijn familiebedrijf Simac en geeft openheid - samen met zijn vader en zus - over de successen en uitdagingen van een overname.

Alleen... we gaan dit bedrijfsbezoek verschuiven. Dit gezien we een unieke kans krijgen voor 20 juli. We krijgen - exclusief voor JM Kring Eindhoven - voorrang op de Meet the President sessie. Met in de hoofdrol: Marjan van Loon - president-directeur Shell Nederland.
Marjan haar roots liggen in Helmond en zij heeft aangegeven graag in gesprek te gaan (zie de Meet the President sessies als een soort van collegetour-achtige, intieme setting) met jonge ondernemers en managers. Met andere woorden; wij passen goed in het profiel.
Gezien het een buitenkans betreft én we geen data hoeven te schuiven (als het goed is, staat woensdag 20 juli al geblokt in jullie agenda) hebben we vanuit het bestuur besloten hier op in te zetten. No worries; het bedrijfsbezoek bij Simac verschuiven we!

Iets om rekening mee te houden, is de impact om de agenda in de middag. Meet the President start om 15:00 uur bij Shell Nederland Chemie in Klundert (naast Moerdijk). Vanuit Eindhoven is het grofweg een uurtje rijden.

Meld je zo spoedig mogelijk aan! Dit zodat we exact het aantal plekken kunnen reserveren en er ruimte blijft voor andere gegadigden (animo voor deelname is groot en er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar).

We sluiten het evenement met eigen Kring af met een diner! Etablissement zoeken we nog uit, dus locatie volgt later.

Meet the President | Marjan van Loon | Shell

Shell Nederland Chemie
Westelijke Randweg 1
4791 RS Klundert

Auto Lopen Tram Fiets