Jong Management

Nieuw jaar met nieuwe kansen | Ontbijtsessie + ALV

Kerst en de jaarwisseling staan voor de deur. Tijd om met elkaar terug te blikken voor alles wat er in 2022 heeft plaatsgevonden, maar vooral ook vooruitkijken naar 2023! En dat terugkijken en vooruitkijken hebben we in de voorbereiding voor de ALV van 2023 alweer gedaan (met een gedeeltelijk nieuw bestuur). 

Ons doel voor de ALV van 2023 = mand. Oftewel, we houden het kort waar het kan en gaan in gesprek waar het moet. Het is het moment om het bestuur nieuwe ideeen mee te geven en mee te helpen aan een inspirerend en tof 2023. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en hebben echt toffe dingen uitgewerkt, die we tijdens de ALV kort (mand) toe gaan lichten!

Vorig jaar hebben we met elkaar ontbeten bij de Fallon in Alkmaar. Het was best leuk om een keer in de ochtend met elkaar af te spreken en dat willen we dit jaar herhalen. Dit jaar hebben we echter gekozen voor een frisse locatie in de Schoorlse duinen, bij IJgenweis. 'Kom lekker uitwaaien' staat er op de website en dat is precies wat we gaan doen. 

Het programma:

09:00 - 09:15 Inloop

09:15 - 10:00 Ontbijt en ALV

10:00 - 11:00 Duinwandeling en/of sessie binnen (bij extreem slecht weer)

In de weken voorafgaand aan de ALV sturen we uiteraard de benodigde stukken toe. Hopelijk zien we jullie daar!

 

Nieuw jaar met nieuwe kansen | Ontbijtsessie + ALV

IJgenweis
Oorsprongweg 1
1871HA Schoorl

Auto Lopen Tram Fiets