Jong Management

23 januari | Nieuwjaarsdiner IJVER (Noord)

Hi Jm'er,

De Feestdagen zitten er inmiddels weer op, goede voornemens zijn gemaakt en we zijn inmiddels weer vol energie het nieuwe jaar ingegaan! 

Op donderdag 23 januari a.s. is de 'Wat Verder Ter Tafel Komt' en wel bij restaurant IJver in Amsterdam-Noord. Geen avond lang een ALV, maar een kort overzicht. Wij blikken in een korte presentatie terug op de events in 2019 en presenteren de plannen voor 2020. 


Na de WVTTK gaan we aan een heerlijk diner en proosten we natuurlijk op het nieuwe jaar! 


IJVER

Midden op de iconische NDSM-Werf, in de 100 jaar oude Scheepsbouwloods, vind je restaurant IJver met onder andere 34 tapkranen, taptafels, ontelbaar veel soorten bieren en heerlijk eten. Voor de wijndrinkers onder ons, maak je geen zorgen, ook voor jullie hebben ze heerlijke wijnen met zorg uitgekozen! 


Wat staat er op het menu? 

Wij gaan genieten van een shared 3 gangen-menu. Zo kunnen we de beste gerechten van IJVER allemaal proeven. De volgende gerechten zullen onder andere langs komen tijdens de verschillende gangen; Kalfssukade, Coq au bierre, Entrecote, Pompoen, paddenstoelen en natuurlijk een heerlijk dessert. Mocht je het gehele menu willen zien dan mail ik je deze graag even toe! 


Details:

  • Waar: Restaurant IJVER (Scheepsbouwkade 72, Amsterdam-Noord)
  • Wanneer: Donderdag 23 januari 2019
  • Hoe laat: Inloop vanaf 18.30 uur, start om 19.00 uur
  • Kosten: Voor het eten wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 35,-.

Graag tot dan! 

23 januari | Nieuwjaarsdiner IJVER (Noord)

IJVER
Scheepsbouwkade 72
Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets