Jong Management

Nieuwjaarsborrel 2020

Net zoals voorgaande jaren starten we het jaar op de derde vrijdag van januari met een gezellig nieuwjaarsborrel en proosten we samen met onze oud-leden op het nieuwe jaar.

 

Aangezien er enkele leden afscheid nemen van onze kring en er ook wat wisselingen in het bestuur komen, hebben we dit jaar een “special guest” geregeld als gastspreker.

 

Dit is Yvo Staudt, oprichter en eigenaar van het exclusieve horlogemerk Staudt. Eigenlijk was hij zijn hele jeugd van plan om accordeonist te worden en om deze ambitie te verwezenlijken is hij naar het conservatorium in Italië gegaan. Daar verloor hij echter zijn intrinsieke motivatie en is hij zich op een andere liefde gaan storten, namelijk horloges maken. Stap voor stap creëerde hij zijn visie over hoe het perfecte horloge eruit zou moeten zien. Daarna is hij aan de slag gegaan om deze horloge te maken en bij terugkomst in Nederland viel deze zo in de smaak dat er al snel vraag naar ontstond. Inmiddels is het een succesvol horlogemerk dat ook internationaal steeds verder wordt uitgerold. Yvo zal ons onder begeleiding van zijn eigen accordeon meenemen in zijn ondernemersverhaal. 

 

De Nieuwjaarsborrel is gepland op vrijdag 17 januari van 19.30 uur tot circa 23.00 uur en we zorgen uiteraard naast voldoende drankjes voor een borrelhapje. De kosten voor de volledige avond zit voor de leden al in de jaarlijkse bijdrage, voor partners, introducees en oud leden geldt een bijdrage van 30 euro, deze svp vooraf overmaken op NL29 RABO 0335 3375 54 t.n.v. Jong Management Noord Midden Limburg. (LET OP: NIEUW REKENING NUMMER)

 

Locatie is het gezellige Brouwersplaats aan de parade in Venlo. We starten op de eerste verdieping met het verhaal van Yvo en zakken daarna naar het café voor de borrel. We hebben Yvo beloofd daarna nog even met hem de stad in te gaan dus wie dan nog zin heeft is ook van harte welkom om aan te sluiten.

 

Meld je svp zo snel mogelijk aan, zodat we een indicatie van het aantal deelnemers kunnen doorgeven. Uiterlijke aanmelddatum is 14 januari. Partners, introducees en oud-leden zijn uiteraard van harte welkom, geef bij de aanmelding aan of je alleen of met je partner komt.

Hopelijk allemaal tot 17 januari!

 

Namens bestuur kring Noord en Midden Limburg

Gijs, Annabelle, Thijs, Gerrie en Bart

Nieuwjaarsborrel 2020

Brouwersplaats
Parade 5E
5911CA Venlo

Auto Lopen Tram Fiets