Jong Management

Nieuwjaarsborrel JM Landelijk

Beste JM’er,

Hoe gaat het met jullie? Wat zijn de plannen voor 2021? Hoe is het met jou en eventueel je gezin, hoe gaat het met je bedrijf, je ambities en ideeën? Is het vol goede moed vooruit of is het (nog steeds) overleven en doorbijten?

We missen jullie. Een vereniging moet kunnen verenigen en dat gaan we doen ook. Niet fysiek, maar we komen aardig in de buurt met Wonder. Een online tool waarin je kunt bewegen van ruimte naar ruimte en gesprekken met elkaar kunt aangaan.

Zoek bekenden op, of juist niet. Ontmoet andere JM’ers, laat je inspireren door de diversiteit van onze vereniging. Samen zorgen we voor een mooie start van 2021. 26 januari kun je inloggen vanaf 16.00 uur. Ben je erbij?

Programma:
Datum: 26 januari 2021
Inloop: 16.00 uur
Nieuwjaarsgroet Daan Lammers: 16.15 uur
Je kunt zo lang blijven hangen als je wilt.

Aanmelden:
wonder.me/r?id=6o0azl-nz5dp
Wachtwoord: NY2021JM

Uitleg Wonder:
Ga naar wonder.me/r?id=6o0azl-nz5dp en volg de stappen om in te loggen in het systeem. Nadat je alle stappen hebt doorlopen voer je het wachtwoord in om de online ruimte toe te treden.

Eenmaal in de ruimte kan je jouw avatar met de pijltjes toetsen navigeren door de ruimte. Je kan toetreden tot cirkels en met maximaal 15 personen over specifieke onderwerpen praten, of je kan buiten de cirkels naar een individuele gebruiker lopen om één op één het gesprek aan te gaan.

Nieuwjaarsborrel JM Landelijk

Online

Auto Lopen Tram Fiets