Jong Management

Nieuwjaarsborrel 2019

Net zoals voorgaande jaren starten we het jaar op de derde vrijdag van januari met een aangeklede borrel en proosten we samen met onze oud-leden op het nieuwe jaar.

De Nieuwjaarsborrel is gepland op vrijdag 18 januari van 19.30u tot circa 23.30u in Venlo. We zijn dan welkom op een unieke locatie, namelijk in de skybar van de Nedinsco toren welke speciaal voor ons beschikbaar wordt gesteld. De avond is volledig verzorgd met een borrel en er worden een aantal mooie gerechten geserveerd. Aansluitend voor de liefhebber nog een afsluiter in de binnenstad.

Meld je svp zo snel mogelijk aan, zodat we een indicatie van het aantal deelnemers kunnen doorgeven. Uiterlijke aanmelddatum is 11 januari. Partners, introducees en oud-leden zijn uiteraard van harte welkom, geef bij de aanmelding aan of je alleen of met je partner komt.

De kosten voor de volledige avond zit voor de leden al in de jaarlijkse bijdrage, voor partners, introducees en oud leden geldt een bijdrage van 40 euro, deze svp vooraf overmaken op NL36 ABNA 0445896787 t.n.v. Jong Management Noord Midden Limburg.

 

Hopelijk allemaal tot 18 januari!

 

Namens bestuur kring Noord en Midden Limburg

Gijs, Annabelle, Thijs, Gerrie en Bart

 

Adres:

Skybar Venlo, Nedinscoplein 7

Nieuwjaarsborrel 2019

Nedinsco Toren
Nedinscoplein 7
5912 AP Venlo

Auto Lopen Tram Fiets