Jong Management

Nieuwjaarsevent

Beste leden,

Afgelopen donderdag hebben we het jaar swingend en zingend afgesloten tijdens de JM Muziek Quiz. We kijken terug op een prachtig jaar met bijzondere momenten. Op naar een nieuw jaar met inspirerende activiteiten en ontmoetingen waarin zakelijk en persoonlijk groeien centraal staat.

We trappen het jaar traditiegetrouw af met het JM Nieuwjaarsevent. We hopen jullie met je partner/ introducé op vrijdag 18 januari 2019 te mogen verwelkomen. De jeu de boules ballen mag je thuislaten. Die bewaren we voor een andere keer. Dit keer gaan we genieten van heerlijke gerechten en mooie verhalen. Dit alles in een sfeervolle entourage.

Zoals altijd nemen we afscheid van leden die onze kring helaas moeten of gaan verlaten. Verder blikken we terug op 2018. Het jaar waarin we als Kring het congres naar West-Brabant hebben gehaald. Tijdens het diner zal de congrescommissie het eindresultaat bekend maken. Daarnaast zal het bestuur kort iets vertellen over enkele nieuwe speerpunten en tevens de evenementenkalender bekend maken. Kortom: een feestelijke en informatieve aftrap van het nieuwe jaar.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Rest ons iedereen fijne feestdagen toe we wensen. Tot volgend jaar! 

Met feestelijke groet, 

De Activiteitencommissie

 

 

 

 

Nieuwjaarsevent

Bar Lucca
Van Coothplein 24
4811 NG Breda

Auto Lopen Tram Fiets