Jong Management

November 2021 Blue Engineering

Op dinsdag 9 november zijn we te gast bij innovator en nominee (LVDG Ondernemersprijs) Jeroen Rondeel, Managing Director van Blue Engineering.

 

Blue Engineering is een multidisciplinair engineeringsbureau van ongeveer 30 medewerkers. Zij werken voornamelijk voor MKB, multinationals en machinebouwers in de maakindustrie. Daarnaast richten ze zich op innovatieve ontwikkelingen en startups. Zij ontwikkelen robuuste, betrouwbare en duurzame producten voor de toekomst in samenwerking met hun opdrachtgevers. De kracht bevindt zich in de samenwerking tussen hun domeinen: mechanica, elektronica, software en natuurwetenschappen. Doordat zij alle competenties in huis hebben kunnen ze klanten ondersteunen van eerste idee tot manufacturing. Ze werken hands-on, zijn ondernemend, innovatief en met een enorm hart voor duurzaamheid. Als werknemer krijg je bij Blue Engineering de ruimte om je eigen visie en ideeën te implementeren in het bedrijf.

 

Ons blauwe hart
Blue Engineering staat voor een betere wereld op basis van techniek. De maatschappelijke uitdagingen rondom duurzaamheid en het klimaat vragen om een nieuw soort oplossing. Deze oplossingen worden gevonden door de evolutionaire antwoorden van de natuur te combineren met de moderne technologie. Van grondstofselectie tot productieprocessen. Al hun engineers zijn gespecialiseerd op het snijvlak tussen duurzaamheid en techniek waarbij zij de kracht van de natuur inzetten voor technische, duurzame uitdagingen.

 

Holacracy
Deze organisatie houdt niet alleen van duurzame, innovatieve oplossingen voor hun klanten ook intern proberen zij anders te organiseren om toekomstbestendig te zijn. Bij Blue Engineering vind je daarom geen hiërarchische organisatie maar een platte, zelfsturende structuur op basis van holacracy. Dit betekent dat de eigenaren van het bedrijf afstand hebben gedaan van hun beslissingsrecht en de medewerkers samen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het bedrijf. In holacracy is onze purpose – een betere wereld op basis van techniek – de baas. Wil je meer weten over holacracy? Kijk dan hier: https://energized.org/wat-is-holacracy/

 

Adres
Venrayseweg 180a
5928 RH Venlo

 

Voorlopig Programma:

17:15 uur Ontvangst

17:30 uur Aanvang, presentatie en showcases

19:00 uur Hapje eten in omgeving

November 2021 Blue Engineering

Blue Engineering
Venrayseweg 180a
5928 RH Venlo

Auto Lopen Tram Fiets