Jong Management

De uitdaging van dinsdag 20 november

Wil jij inzicht in jouw instinctieve gedrag? Ben jij niet vies van een uitdaging op zowel mentaal als fysiek gebied? Meld je dan nu aan voor ‘de iceman Challenge’.

In deze workshop ga je kennismaken met de krachtige methode van Wim Hof. Deze bestaat uit drie onderdelen: focus, ademhaling en koude training. We oefenen met meditatie, yoga, ademhalingstechnieken en eindigen met de ultieme ervaring van een ijsbad. Tijdens deze workshop wordt je meegenomen in de wondere wereld van jouw eigen lichaam en geest.

Wim Hof kreeg zijn bijnaam ‘the Iceman’ nadat hij records had gebroken in het weerstaan van koude omstandigheden. Voorbeelden van zijn prestaties: het beklimmen van de Kilimanjaro in korte broek, een marathon op de poolcircel in korte broek en 66 meter zwemmen onder ijs. Wim is er van overtuigd dat ons lichaam in staat is om dezelfde uitzonderlijke dingen te doen die zijn lichaam hem toestaat. Daarom heeft hij zijn methode ontwikkeld, waarmee deelnemers de middelen krijgen om controle over hun lichaam te houden, zelfs bij extreme omstandigheden.

De uitdaging van dinsdag 20 november

Peppergym
Dokter Stolteweg 60
Zwolle

Auto Lopen Tram Fiets