Jong Management

November bijeenkomst - Océ (A Canon Company)

Op dinsdag 13 november zijn we welkom bij Océ in Venlo. Onze gastheer en Director Corporate Strategy Koen Haenen zal zijn inzichten delen over carrière maken binnen een corporate en werken in een internationale omgeving. Met een indrukwekkend C.V. in o.a. consultancy, overnames, acquisities, waardebepalingen en financiering van talloze bedrijven heeft Koen sterke skills in analyse en business modellen opgebouwd.


De geschiedenis van dit unieke concern gaat terug tot 1857 in de apothekerswinkel van oprichter Lodewijk. De onderneming groeide en groeide en is inmiddels actief in meer dan tachtig landen en heeft wereldwijd verschillende research- en productiecentra. Océ levert zijn producten hoofdzakelijk aan professionele gebruikers in kantooromgevingen en de industrie waar hoge productiviteit en volumes gevraagd worden, alsmede aan de grafische industrie. Eind 2011 werd het concern ingelijfd door het Japanse conglomeraat Canon.

 

Programma:
16:00 uur: ontvangst
16:15 uur: bezoek Océ Customer Experience Center
17:00 uur: presentatie Koen Haenen met aansluitend een rondleiding
19:00 uur: vertrek naar de stad voor een lekker diner

 

Adres en parkeren:
We starten bij de parking van het Océ Customer Experience Center. Gelegen aan de Sint Urbanusweg 17 te Venlo. Let op dit is niet de parkeerplaats bij de hoofdingang! Zie ook deze routebeschrijving en plattegrond.

November bijeenkomst - Océ (A Canon Company)

Océ (A Canon Company)
Sint Urbanusweg 17
5914 CB Venlo

Auto Lopen Tram Fiets