Jong Management

Ondernemerschap, branding & LinkedIn!

Programma

17:00  Inloop met hapje & drankje

17:30  Presentatie Mitchell en LinkedIn workshop

19:00  Break

19:15  Presentatie Rick

19:45  Diner & netwerken

 

Achtergrond

We zijn deze avond te gast bij Rick Hunink van Videonieuwsbericht en het beloofd weer een leuke en inspirerende avond te worden. 

Mitchell Brown doet de aftrap. Hij is geboren in Bristol, Engeland, maar op zijn tiende verhuisde hij naar Enschede. Deze import Tukker woont inmiddels met zijn vrouw en drie kinderen in Deventer en nog altijd praat hij met een Twengels (Twents/Engels) accent. Na een uiteenlopende carrière, van grote corporates tot startups en van de gaming industrie tot musea, is Mitchell ruim 5 jaar geleden begonnen met zelfstandig ondernemen. Zonder plan maar wel met een duidelijk doel: ondernemer zijn en blijven!

Wat begon met 'alles voor geld', met bijvoorbeeld interim klussen, congressen organiseren en loopbaancoach, werd uiteindelijk een succesvolle periode als één van de beste LinkedIn goeroes van Nederland.

Corona gooide echter roet in het eten en zorgde voor noodzakelijke aanpassingen. Een volgende uitdaging was aanstaande met aan de basis zijn 2 favoriete quotes:

"Liever een OOPS, dan een WAT ALS" & " You win some, you learn some". Er moest namelijk maandelijks vast inkomen gegenereerd worden en zoals hij het noemt "een echt bedrijf neergezet worden". Dit werd de M.A.A.S. (Marketing As A Service) en binnen 12 maanden stond er een team van 6 mensen en blijkt de M.A.A.S. een gouden greep.

Tijdens deze avond gaat Mitchell ons kort meenemen in zijn verhaal als ondernemer en de wereld van LinkedIn. Met humor, een bescheiden Twents accent en af en toe een Engels woordje. Maar vooral met heel veel inzichten op het gebied van Branding en LinkedIn. Met als belofte een bak aan praktische tips die je de volgende dag al kan toepassen.

Tot ziens op 18 mei in Hilversum!

Ondernemerschap, branding & LinkedIn!

Videonieuwsbericht
Seinstraat 22
Hilversum

Auto Lopen Tram Fiets