Jong Management

Ondernemersrally 2023

Op donderdag 7 september 2023 organiseren Jong Management en VNO-NCW Midden alweer de zesde editie van de Ondernemersrally. Rijd jij mee?

We starten en eindigen bij Out of the Office in Voorst (gemeente Voorst). Na een heerlijke lunch rijden we door een mooi en afwisselend landschap. De route is in samenwerking met Rallywereld.nl samengesteld, waardoor we deze, op speciaal verzoek van onze trouwe deelnemers, een niveau omhoog kunnen tillen en het spelelement meer naar voren komt. Een uitdaging voor zowel de beginnende rijder als degenen met meer ervaring. Natuurlijk wordt onderweg de inwendige mens niet vergeten. Bij terugkomst kun je onder het genot van een barbecue ervaringen uitwisselen en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deelname
Inschrijven gaat per koppel (chauffeur en navigator) en kan via de button aan de rechterkant. Er worden geen eisen gesteld aan de deelnemende auto's. Let op: er kunnen maximaal 50 auto's deelnemen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, meld je dus snel aan! Bij meer dan 50 aanmeldingen wordt een reservelijst bijgehouden.

Programma
11.30 uur inloop bij Out of the Office
12.00 uur lunch
13.00 uur start rally (gefaseerd)
17.00 uur terugkomst rally bij Out of the Office (gefaseerd)
17.45 uur prijsuitreiking en barbecue
20.00 uur einde


Kosten
Voor deze volledig verzorgde rally brengen we €250,- (excl. BTW) per equipe in rekening*. De factuur ontvang je van tevoren per e-mail.

Ben je na aanmelding helaas alsnog verhinderd? Bij afmelding na 18 augustus zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen.

Wij kijken uit naar een mooie dag en ontmoeten je graag in Voorst!

 *Hierin is inbegrepen o.a. lunch, koffie, thee, water, verzorgde tussenstop, barbecue, drankjes, routeboek en aandenken. Brandstofkosten zijn voor eigen rekening.

 

Inschrijven
Via deze link kun je je inschrijven.

Ondernemersrally 2023

Out of the Office, Voorst
Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Voorst

Auto Lopen Tram Fiets