Jong Management

Online cocktailworkshop met quiz

Om het jaar 2021 goed in te luiden gaan we cocktails maken! En wel op dinsdag 9 februari vanaf 20.00 uur. 

 

Online cocktailworkshop met quiz

De jongens van Barstories verzorgen voor ons een online cocktailworkshop met quiz. Door middel van een livestream via Zoom of Microsoft Teams zal de cocktailworkshop in jouw eigen keuken of huiskamer plaatsvinden. Op deze manier blijft iedereen op gepaste afstand van elkaar en kunnen we toch met elkaar het glas heffen in deze bijzondere tijd. 

We starten om 20.00 uur. Het programma duurt ongeveer 2 uur. 

 

Praktische informatie

- Na aanmelding ontvang je omstreeks 9 februari een pakket van Barstories. Dit pakket bevat de ingrediënten voor 2 verschillende cocktails en daarnaast een cocktailset om de cocktails te kunnen maken.

- De cocktailset (shaker, muddler, barspoon, jigger) is in bruikleen maar kan desgewenst tegen betaling van € 25,00 overgenomen worden. Dat kun je na afloop beslissen. Wil je de cocktailset niet overnemen, dan dient deze weer ingeleverd te worden. De praktische informatie daarover volgt nog.

- Mocht je partner ook mee willen doen en een set met ingrediënten willen ontvangen, dan is dit mogelijk. Er wordt dan wel een tweede bijdrage in rekening gebracht.

- Geef bij de aanmelding (via het beantwoorden van de extra vraag bij deze uitnodiging) aan op welk adres je het cocktailpakket wilt ontvangen en of je de voorkeur hebt voor een alcoholvrij pakket. Doorgeven kan ook via terhorst@dirkzwager.nl

- Verdere informatie (met inloglink etc.) volgt later. 

 

We hopen jullie (online) te zien op dinsdag 9 februari!

Online cocktailworkshop met quiz

online - thuis

Auto Lopen Tram Fiets