Jong Management

Onlinesessie economische ontwikkelingen ING

Beste JM’er,

2 maanden, zolang zitten we nu ongeveer in het Corona – tijdperk. Maanden waarin het wel een achtbaan lijkt. Het ene moment valt de complete handel of dienst weg, het andere moment trekt dit (mede door maatregelen) weer aan. Voor velen van ons is het onzeker geweest en zal de komende maanden moeten uitwijzen wat er weer kan en welke invloed dit heeft op jouw onderneming.

Wat echter in deze periode als een rode draad is gebleken binnen JM, zijn de weerbaarheid en creativiteit die de leden hebben laten zien. Het is makkelijk om bij tegenslag in een hoek te gaan zitten treuren, maar niet bij JM. Velen van de leden hebben de situatie aangegrepen om direct nieuwe kansen te pakken en de onderneming klaar te maken voor de volgende fase. Dat inspireert en geeft andere leden ook een positieve boost om ook met volle kracht de toekomst te benaderen.

Bovenstaande maakt ons als bestuur trots en geeft wederom de waarde van JM aan! Wij hopen dan ook dat iedereen goed door deze periode heen komt, de signalen zijn veel (gematigd) positief.

Kwartet

Creativiteit zien we ook terug in het kwartet. Online sessies zijn opgezet om elkaar toch te kunnen spreken en elkaar te helpen in het ondernemerschap. Inmiddels zijn we zover dat er gelukkig weer fysieke afspraken kunnen worden gemaakt. Blijf dit dus oppakken!

Bijeenkomsten en ideeën

Ondanks de versoepelingen blijft het lastig om fysieke bijeenkomsten voor de kring te organiseren. Wij denken na over andere oplossingen, bijvoorbeeld door een lid of externe zijn/haar onderneming of onderwerp digitaal aan de leden te laten zien. Mocht je hier interesse in hebben, meld je dan bij het bestuur.

We willen jou echter ook vragen om met ideeën te komen. Heb jij ergens een goed voorbeeld gezien dat wij kunnen inzetten, geef het aan. Zo houden we de kring levend en de contacten met elkaar goed.

Onlinesessie macro economische update + impact ondernemerschap 2 juni

Om jou concreet iets te bieden, nodigen wij jou graag uit voor een onlinesessie op 2 juni van 20.30 – 21.00. Hierin zal ING – econoom Bert Colijn ons meenemen in de macro – economische ontwikkelingen en de impact op het ondernemerschap. Er is de mogelijkheid om na het inhoudelijke deel vragen te stellen. We zullen deze sessie via Skype organiseren, tevens is er de mogelijkheid om in te bellen. Meld je dus snel aan, maandag 1 juni versturen wij de praktische gegevens.

Rest ons iedereen wederom succes te wensen in de komende periode. Wij hopen dat we na de zomer weer fysieke bijeenkomsten voor de gehele kring kunnen gaan organiseren. We houden jou daartoe op hoogte.

Groet,

JM Kringbestuur Westland

Onlinesessie economische ontwikkelingen ING

online

Auto Lopen Tram Fiets