Jong Management

Op bezoek bij de Smaakspecialist!

Net als ieder jaar organiseren we in september weer een mooie activiteit die in het teken staat van inspireren en kennismaken met potentiële nieuwe leden. We stellen onze kring JM West-Brabant open, voor geïnteresseerden, fijne connecties en iedereen die past binnen de Jong Management gedachte én die een aanvulling is op onze inspirerende club.

We zijn een gezonde kring, maar hebben wat natuurlijke uitvloei o.b.v. de behaalde leeftijdsgrens. Omdat we een gezonde kring willen blijven, maken we graag kennis met nieuwe mensen.

Daarom hebben we, net als vorig jaar, een fantastische (en uiteraard smaakvolle) activiteit op de planning. We zijn dit keer te gast op landgoed Luchtenburg in Ulvenhout, ofwel bij de Smaakspecialist! Om 17:00 uur worden wij ontvangen en om 17:15 uur start het programma.

Dit kun je verwachten:
  • Ondernemer Pieter Dirven neemt ons mee in zijn ondernemersverhaal, waarin hij ons vertelt over zijn ervaringen, valkuilen en triomfen. Na dit inspirerende verhaal zal er nog een rondleiding zijn over het landgoed.
  • De rondleiding sluiten we af met een heerlijke BBQ, in de Perenboomgaard. De walking dinner setting biedt ruimte om je vrij in de boomgaard te bewegen en iedereen te kunnen spreken!
Kortom, een event dat je niet wilt missen.

Ons verzoek aan jou:
Neem je eigen netwerk onder de loep, pluis je LinkedIn account uit en nodig je introducé uit om je te vergezellen op 5 september.

Doorgeven van je gast kan bij Lenneke (lenneke@kasparov-financials.nl) of bij Claire (claire@gingeritup.nl) of bij Heleen (hhpvanoosterhout@gmail.com)

We hopen op een mooie opkomst, wie neem jij mee?

Op een rij:
Datum:  5 september 2023
Tijd:      17:00 uur ontvangst
Locatie: Landgoed Luchtenburg, Luchtenburgseweg 1, 4858 RJ Ulvenhout

Op bezoek bij de Smaakspecialist!

Landgoed Luchtenburg
Luchtenburgseweg 1
4858 RJ Ulvenhout

Auto Lopen Tram Fiets