Jong Management

Op bezoek in de huiskamer van Emmeloord

Beste JM'ers en VNO/NCW leden, 

Dinsdag 11 februari a.s. zijn wij samen met VNO-NCW/ Jong Management te gast bij Hotel-Restaurant-Grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord.

‘t Voorhuys heeft al tientallen jaren een centrale plaats in het centrum van Emmeloord. Het grandcafé is, met zijn warme sfeer, de informele huiskamer van de polderstad. Dit familiebedrijf is begin 2013 overgegaan op de volgende generatie.

Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn deden beide de Hoge Hotelschool in Leeuwarden en werkten daarna ruim een jaar samen op het prachtige Bali, zonder grote plannen om terug te keren, laat staan het familiebedrijf over te nemen.

Tijdens deze bijeenkomst neemt Twan ons mee in de aanloop richting de bedrijfsovername. Wat hen deed besluiten terug te komen en de uitdaging aan te gaan. Verder zal hij vertellen over hoe zij sinds de overname het traditionele familiebedrijf hebben omgebogen naar een modern, trots familiebedrijf. En met resultaat! Nu, inmiddels 7 jaar later, is het bedrijf bijna 200% gegroeid en is er een uitbreiding met 12 kamers gerealiseerd. Verder is het Huyscafé uitgebreid en zijn het grandcafé en nagenoeg alle bestaande kamers gerenoveerd. Niet voor niets werd ’t Voorhuys in 2019 beloond met de prijs onderneming van het jaar.

Kortom: een mooi ondernemersverhaal waarin met veel vallen en opstaan over ondernemen met je familie, bedrijfsovername, de kracht van je team en jong ouderschap combineren met een 24/7-bedrijf wordt verteld. 


Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Jong Management Flevoland

Bestuur VNO-NCW Flevoland

 

P.S. Graag horen we ook van je of je blijft eten. Ter plekke wordt de bestelling opgenomen maar we willen graag het aantal personen weten.  

Locatie: ‘t Voorhuys | Adres: De Deel 1, Emmeloord | Datum: dinsdag 11 februari 2020 | Programma: 15:30 uur welkom, 16:00 uur start, 17:45 uur borrel, 18:30 uur diner (optioneel).

Op bezoek in de huiskamer van Emmeloord

't Voorhuys
De Deel 1
8302 EK Emmeloord

Auto Lopen Tram Fiets