Jong Management

Op naar een heerlijke zomer!

Beste JM’er,

 

We kunnen terugkijken op een mooi eerste halfjaar. Eindelijk weer eens een periode van fysieke bijeenkomsten, leerzame momenten en gezellige borrels.

 

Naast dat het fijn is elkaar weer te zien, helpt dit ook bij de keuzes die jij zakelijk of persoonlijk maakt in deze interessante, maar zo nu en dan ook uitdagende tijd. Met stijgende prijzen en rente, hoge inflatie en een gebrek aan materiaal is het prettig om te kunnen sparren met andere ondernemers. Zo helpen we elkaar weer verder naar een positieve toekomst.

 

Mooi om te zien is, dat JM altijd weer kansen biedt. Er zit een goede drive in de club en leden weten elkaar te vinden. Dit leidt, naast het elkaar de bal toespelen, zo nu en dan ook tot een vruchtbare samenwerking.

 

Inhoudelijk hebben we goede bijeenkomsten gehad bij onze leden DON Opleidingen,

XL – Bedrijfskleding, Don Hoveniers (Gardens Beyond Imagination klinkt ook goed ????) en Olsthoorn Trucks. Allen mooie ondernemingen waar drive en passie leiden tot goede prestaties.

 

Ook het kwartetten heeft weer een vlucht gemaakt. Meerdere groepen hebben de mogelijkheden aangegrepen om elkaar weer verder te helpen. Het komend halfjaar zullen we bekijken of er nieuwe groepen kunnen worden geformeerd.

 

En, natuurlijk mag de funfactor ook niet ontbreken. Zo was de JM-trip ook dit keer weer zeer succesvol met 33 leden naar Montenegro. Al zijn sommigen nog aan het bijkomen, het was weer de moeite waard!

 

Dit alles heeft ook positieve impact op het ledenaantal. We groeien nog gestaag, iedere maand melden zich geïnteresseerden. Door een juiste selectie proberen we de kwaliteit en diversiteit van de kring te borgen.

 

Voor de 2e helft jaar staan ook weer interessante en leuke bijeenkomsten op de planning. Gezien de drukte bij iedereen nu, is besloten geen bijeenkomst in juni/juli te plannen. Eind augustus starten we daarom weer met veel energie!

 

Wij willen jou danken voor jouw positieve bijdrage het eerste halfjaar!

 

Voor nu een fijne zomer met hopelijk en mooie vakantie met het gezin en/of vrienden.

 

Groet,

 

Bestuur JM Kring Westland

Op naar een heerlijke zomer!

zomer

Auto Lopen Tram Fiets