Jong Management

Personal en Professional Progress

Personal en Professional Progress

 

JM heeft ”persoonlijke groei in een zakelijke omgeving” als onderdeel van haar visie. Hiervoor heb je anderen nodig, zoals andere leden van de Kring. Anderen die, net als jij, bereid zijn zich kwetsbaar en bereidwillig op te stellen om elkaar verder te helpen. Binnen dit thema faciliteren Remko Tieman van Q-Consult Progress Partners en zijn collega Dennis van Es, die tevens mede-bestuurslid is van NetWerkend, voor ons een interessante en leerzame bijeenkomst.

 

Ter inspiratie vertellen Remko en Dennis over trends op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, en hoe Q-Consult daar in de praktijk mee omgaat. Je krijgt praktische voorbeelden te zien die goed toepasbaar zijn voor jouw organisatie en in je eigen werk.

 

Eén van de toepassingen is intervisie, wat een prachtige methode is waarmee we elkaar kunnen helpen. Echter is de uitvoering van intervisie nog niet zo makkelijk als het lijkt. Zij bieden ons een intervisieworkshop aan zodat je de intervisiemethode zelf (nog beter) kunt gaan toepassen.

 


Klik op de volgende links voor meer informatie: https://www.qcpp.nl/ en http://netwerkend.nl/.

Tijdspad:

 

17.30 – 18.00 uur: ontvangst

18.00 – 18.45 uur: diner

18.45 – 21.00 uur: intervisie

21.00 – 21.30 uur: afsluiting

 

 

Locatie:

Robbers Accountants Belastingadviseurs

Sleutelbloem 8

Apeldoorn

 

Personal en Professional Progress

Robbers Accountants Belastingadviseurs
Sleutelbloem 8
Apeldoorn

Auto Lopen Tram Fiets