Jong Management

Persoonlijk groeien 11-12

In het nieuws wordt de laatste jaren regelmatig bericht over Blockchain, Bitcoins en soms ook smart contracts. Met name het nieuws over Bitcoins en de extreme waarde schommelingen daarvan voeren de boventoon. Dat is zonde: met name het concept achter Bitcoins is interessant. De Blockchain technologie!


Niek van Hoewijk neemt ons mee in de wereld van Blockchain. Hij zal ons uitleg geven over het blockchain concept en ons meenemen in de verschillende technieken die daarop zijn ontwikkeld. Hij zal deze avond antwoord geven op vragen als: Wat is Blockchain? Wat kunnen we er mee? Wat zijn smart contracts?

 

Niek van Hoewijk heeft een master afgerond in de Krijgskunde. Het doel was om analyst te worden bij de luchtmacht, maar uiteindelijk kwam hij als analyst terecht bij Capgemini bij financial services. Daar heeft hij 7 jaar als consultant gewerkt en deed hij veel ervaring op met onder andere Blockchain technologie. Nu heeft hij zich als Product Manager bij Mobiquity bezig gehouden met het bouwen van een bank in Bahrein, de ILA bank.

 

Kunnen jullie voor 4 december aan ons doorgeven of je aanwezig bent (ivm catering)?

 

Programma

18:00 - verzamelen en eten bij Guardian360

19:00 - introductie Jan Martijn G360 en de nieuwe locatie

19:15 - Niek van Hoewijk - Blockchain technologie

20:15 - Vragen en discussie

20:30 / 20:45 - Borrel @ Guardian360

 

We hopen jullie 11 december te verwelkomen.

 

Groeten,

Maartje en Sjoerd

Persoonlijk groeien 11-12

Guardian360
Orteliuslaan 1000
Utrecht

Auto Lopen Tram Fiets