Jong Management

Persoonlijke ontwikkeling 11-09

Nu Lingo weer op de buis is, zou een 7letterwoordenlingo van queeste, naar queuen, naar quotums, naar quanten tot quantum leiden. Een beetje rare inleiding, maar wat moet je schrijven over een onderwerp waar je weinig van snapt. Tijdens de JM Utrecht activiteit van 11 september krijgen we de kans om meer te leren over Quantum Computing.

Quantumverstrengeling, superposities, deeltjes die over de afstand van het heelal een zelfde status aannemen, waardoor je door de feitelijke toestand van een deeltje hier ook kan weten hoe dat op de andere plek is.

Quantum Computing biedt ongelooflijk veel mogelijkheden doordat hierdoor een een ongekende rekenkracht ontstaat. Ook voor de data security biedt dit mogelijkheden, maar tegelijktijd ook risico’s. Je kan met een snelle computer een bestand versleutelen, die door geen computer gekraakt kan worden. Totdat er een snellere computer komt.


We zijn deze keer te gast bij EnergyPlatform in Stadion Galgenwaard. EnergyPlatform helpt organisaties met vraagstukken rondom vitaliteit, employee wellbeing en duurzame inzetbaarheid. Tijs Koedam, oprichter, https://youtu.be/y8Cfv3kg-eQ, zal ons welkom heten.

 

Locatie: Stadion Galgenwaard - Herculesplein 207-B

 

18.00 - 18.45 ontvangst en catering

18.45 - 19.00 Tijs Koedam over Energy Platform

19.00 - 20.00 Oscar Koeroo over quantum computing

 

Wie wil is welkom voor een afsluitende borrel bij Heerenplein.

 

We hopen jullie allen te zien woensdag 11 september.

 

Groeten,

Bas en Sjoerd

Persoonlijke ontwikkeling 11-09

EnergyPlatform Galgenwaard
Herculesplein 207B
Utrecht

Auto Lopen Tram Fiets