Jong Management

HRLM met Frank Rekers-Van droom naar werkelijkheid

'Van Droom naar Werkelijkheid' door oud-marinier en ondernemer Frank Rekers
 
Op woensdagavond 18 september wordt een unieke lezing verzorgd door oud-marinier en ondernemer Frank Rekers. Frank is oud-marinier en roeide met zijn buddy’s in 2015 van Rotterdam nar Londen. Wat begon als een idee ‘een droom’ werd werkelijkheid.
 

Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereidingen te staken. Een marinier gaat verder waar andere stoppen, denkt altijd in oplossingen. Kan niet bestaat niet.

In zijn lezing maakt Frank de koppeling naar alledaagse ondernemers- en leiderschapslessen. En je krijgt inzichten hoe je tot een excellent team komt. Je wordt meegenomen in zeer inspirerend verhaal, met al haar uitdagingen en hoe dit een succes werd wat voor onmogelijk werd gehouden. Ook word je geprikkeld en uitgedaagd om je droom als ondernemer na te jagen. Je krijgt inzichten en leert enkele basisprincipes voor het realiseren van de eigen droom. Frank schreef zijn ervaringen op in het boek ’van Droom naar Werkelijkheid’.

Wie is Frank Rekers? 
Frank Rekers (1966) is ondernemer, eigenaar van 4Human Training, Coaching & Advies, oprichter van Talking Stick Instituut, is oud-marinier auteur, spreker, Lid van Raad van Toezicht, was bestuurder bij de DMRC, nu bestuurder bij Rode Kruis  en momenteel coach van een team dat gaat roeien van New York naar Rotterdam. Zijn specialisaties zijn leiderschap, teamvorming, gastvrijheid en ondernemerschap. Als spreker wordt Frank gewaardeerd dat hij in korte tijd de essentie van een onderwerp of vraagstuk weet te raken. Men zegt over mijn spreeksessies “Frank reageert op bewustzijnsniveau, weet luisteraars te inspireren en reikt nieuwe inzichten aan. Hij kenmerkt zich door zijn authentieke optreden, zijn diepgang en zijn zeer bevlogen manier van spreken.”     

Programma 
17.00-18.00 uur : inloop met borrelhapje en drankje
18.00-19.30 uur : Frank Rekers: van droom naar werkelijkheid 
19.30-20.30 uur : borrelhapje met drankje

Locatie: 
Vooges Centraal, Kennemerplein 6-14 in Haarlem (naast NS station Haarlem) 
Voor de presentatie van Frank Rekers hebben we beschikking over de tussenruimte bij Frame Offices. Voor en achteraf kunnen we ons vertoeven in het bar/restaurant gedeelte van Vooges. Eten is voor eigen kosten. 
 
Aanmelden
Laat via de aanmeldmogelijkheid even weten of je erbij bent. 
 
Tot 18 september bij Vooges Centraal!
 
Jong Management Haarlem 
Heimrich & Guido 

HRLM met Frank Rekers-Van droom naar werkelijkheid

Vooges Centraal
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem

Auto Lopen Tram Fiets