Jong Management

Persoonlijke ontwikkeling: "Kleur bekennen"

Deze workshop die verzorgd wordt door Winfred Ortse is het startpunt van een reis naar persoonlijke ontwikkeling en betere communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties. Wil jij werken aan jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Kom dan naar deze workshop en maak op een leuke, interactieve manier kennis met de methode en elkaar.

Jouw gedrag wordt letterlijk in kaart gebracht! De plaatsnamen op de kaart vertellen van alles over jouw gedragsstijl, hoe dit gedrag soms op anderen overkomt en wat jouw valkuilen zijn. Na de workshop heb je niet alleen meer inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag, maar ook in de andere gedragsstijlen om zo elkaar beter te leren kennen.

Aanvang is vanaf 17:30 uur, zodat wij om 18:00 uur met de workshop kunnen beginnen. Na de workshop zullen wij met elkaar verder praten onder het genot van een uitgebreid buffet.

Ben je nog geen lid van Jong Management, maar wil je wel graag aan deze workshop deelnemen? Neem dan contact op via geldersevallei@jongmanagement.nl.

Persoonlijke ontwikkeling: "Kleur bekennen"

Schuiteman Accountants & Adviseurs
Boylestraat 28
6718 XM Ede

Auto Lopen Tram Fiets