Jong Management

Reminder kringbezoek Bas vd Ende Recycling

Beste JM'er,

Bijgaand nog een reminder voor de bijeenkomst van morgen. Wil je nog aansluiten, meld je nog aan.

Verder, er is veel enthousiasme rond de trip naar Montenegro van 18-20 juni. We willen graag met een grote groep gaan, uiteraard voor de gezelligheid maar ook om jouw netwerk snel verder te kunnen uitbreiden. Aanmelden kan t/m 21 januari, dus zorg dat jij je nog snel aanmeldt!

Groet,

JM Bestuur Kring Westland

 

Beste JM’er,

 

Ten eerste allemaal de beste wensen voor 2020! Dat het voor ons allen een mooi en succesvol jaar mag worden in bovenal een goede gezondheid!

Voor JM Westland betekent dit wederom een jaar om naar uit te kijken. We vieren bijvoorbeeld dit jaar ons 25- jarig jubileum, dat zal in oktober een mooi feest worden! Verder willen wij zoals gebruikelijk ook weer met elkaar een trip naar het buitenland maken. Dit staat in de steigers en wij informeren snel verder.

Ook zullen wij starten met het kwartetten. Begin februari zullen wij hiertoe de kick-off verzorgen, zodat de groepen direct een goede start kunnen maken. De datum en groepsindeling volgen snel, dus bereid je voor op mooie bijeenkomsten in 2020 met jouw groep!

Ten slotte staan er weer mooie bijeenkomsten op de agenda voor het komende jaar. Kortom, het belooft veel goeds te worden!

Nog even terugkijkend, de eindejaarsbijeenkomst in december was in een compleet nieuwe setting. Koppert Cress zorgde letterlijk en figuurlijk voor een beleving in de wereld van gezonde voeding. Tevens werd het nieuwe restaurant van Rob Baan live geopend.

Als start van het nieuwe jaar zijn wij op dinsdag 21 januari te gast bij één van onze leden: Bas van den Ende. Een echt ondernemersverhaal, waarbij maar weer eens duidelijk wordt dat er altijd kansen in bestaande markten liggen. Een specialisatie in het recyclen van harde kunststoffen begon klein, maar is inmiddels een serieuze onderneming geworden.

Bloempotten, kratten, druppelslangen, buizen en nog veel meer worden hier met indrukwekkende machines verwerkt tot maalgoed en granulaat. Hierdoor krijgen deze kunststoffen een tweede leven en draagt Bas van den Ende Recycling bij aan besparing van onze schaarse grondstoffen.

Ook nieuwsgierig geworden naar dit Westlandse bedrijf?

Programma

19:30     Inloop

20:00    Woord van de voorzitter

20:10     Presentatie Bas van den Ende / gelegenheid tot vragen

21:00     Borrel / gelegenheid tot rondleiding

……..      Einde Programma

  1. Doe niet je allermooiste schoenen aan, want je komt wellicht hier en daar wat modder tegen.

 

Adres (niet het werkterrein op rijden, parkeren kan aan de lange zijde tegen het gebouw)

Bas van den Ende Recycling

Nieuw Oranjekanaal 75

3151 XL Hoek van Holland

www.bvder.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van JM Westland

Reminder kringbezoek Bas vd Ende Recycling

Bas vd Ende

Auto Lopen Tram Fiets