Jong Management

Roet Korte Put 2020

De 11e van de 11e zit er weer op, we zitten er allemaal weer goed in dus tijd om ons voor te bereiden op het mooiste feestje van het jaar:

Roet Korte Put op donderdag 20 februari 2020, hoe kun je carnaval beter beginnen?

 

Roet Korte Put is inmiddels vaste prik geworden binnen JM, voor zowel JM-liefhebbers als vrienden-van. Ook dit jaar rekenen we op jullie enthousiaste aanmeldingen, waarbij we ook voor JM+ en JM-ers van andere kringen graag een plekje willen reserveren.

 

 Samen met een mooie groep mensen, kun je rekenen op het volgende programma:

  • 30 uur entree op straat - Let op! Je hebt dit jaar jouw entreekaart + polsbandje nodig om binnen te komen! Zonder polsbandje heb je geen toegang tot de Korte Putstraat!
  • Een carnavalesk ontbijt
  • Muziekskes
  • Van 11.11 uur tot 13.11 uur ontvangst in het café onbeperkt drank en Oeteldonks ontbijt (voor wie durft..)
  • 33 uur opening op straat: Vanaf 13.11  De buitenpodia en buitenbarren gaan open! Om 13.33 trapt de eerste artiest af op het hoofdpodium en de deuren van de Korte Putstraat zullen later nog weidser worden opengezet. Carnaval 2020 is nu ECHT begonnen. Consumpties zijn vanaf nu voor eigen rekening.

 

Nog andere belangrijke feitjes:

  • van 11.11u-15.11u is de straat besloten en alleen toegang met entreekaart en polsbandje;
  • een leuk en groot aanwezig netwerk;
  • mogelijkheid om nieuwe, potentiële JM-leden mee te nemen en kennis te laten maken!

 

Aangezien de kaarten ieder jaar erg in trek zijn, horen we graag van iedereen zijn/haar aanmelding vóór 22 december. Je kunt je aanmelding doorgeven door je aan te melden voor dit evenement.

 

Wij willen jullie vragen om je af- of aan te melden in het ledensysteem en geef daarbij ook door of je een introducee meeneemt. Nadat je je hebt aangemeld, kom je op de evenementenpagina waar een button "Introducees toevoegen" staat. Door daarop te klikken kun je vervolgens een "netwerklid toevoegen" (met naam en e-mailadres).

Voor vragen kun je bij één van de bestuursleden terecht.

 

Kaarten kosten per stuk € 66,00 en zijn beperkt beschikbaar (50 stuks). Waarbij eigen leden voorrang hebben tegenover aangemelde introducees.

In de eerste week van januari zullen de kaarten definitief toegewezen worden en gefactureerd worden. Kaarten van introducees worden aan het betreffende lid gefactureerd.

Mocht je op het laatste moment toch niet in de gelegenheid zijn dan vernemen we dat graag en ontvangen we de kaart graag terug (geen recht op restitutie). Het is niet de bedoeling om jouw kaart(en) door te geven aan andere introducees. We willen er namelijk echt een JM feestje van maken!

Tijdens de bijeenkomst van februari zullen de entreekaarten, polsbandjes en traditiegetrouw de JM Roet Korte Put emblemen uitgedeeld worden. Mocht je dan niet aanwezig zijn dan kun je voor 20 februari dit ophalen bij een van de bestuursleden.

We kijken er naar uit en hopen op vele, enthousiaste aanmeldingen.

Roet Korte Put 2020

Korteputstraat
Korteputstraat
5211 KP Den Bosch

Auto Lopen Tram Fiets