Jong Management

Roscom - een fenomenale verbinding tussen mens en

Roscom - een fenomenale verbinding tussen mens en merk

Dinsdagavond 7 september 2021 opent Roscom de deuren voor ons en zij nemen ons mee in hun dienstverlening. Nu hoor ik je denken zij doen toch iets met promotie? Dat klopt helemaal, maar wel op een totaal andere manier dan je denkt!

Want iedereen verdient het om zich mens te voelen. Het gevoel van er toe doen zorgt voor oprechte verbinding, vertrouwen en een duurzame relatie. Dit is precies wat ze bij Roscom Promotie doen; mensen verder helpen en relaties creëren en onderhouden tussen mens en merk. Dit doen ze al 20 jaar, inmiddels met 150 man sterk.

Roscom is mensen van dienst op een manier, welke ze niet gewend zijn. Dit doen ze door waarde te creëeren vanuit een aanbod, te inspireren door de manier waarop ze te werk gaan en te ontzorgen in de breedste zin van het woord. Roscom beschikt over een eigen Academy. Iedere collega is gespecialiseerd in lichaamstaal, emotionele intelligentie en gesprekstechniek. Wat levert dit op? Bas Potjes vertelt dit graag! Maar we gaan deze avond niet alleen maar luisteren naar het inspirerende verhaal van Bas, maar zullen ook zelf aan de slag gaan met een “hulpvraag”, welke hij inbrengt.

Wij hebben er weer zin in! Dus meld je aan…

Programma:

19.30 uur - Inloop en ontvangst

20.00 uur - Welkom en presentatie door Roscom

20.45 uur - Pauze

21.00 uur - Vraagstuk: werving in regio Zwolle

22.00 uur - Afronding en borrel

 

Waar? Telfordstraat 25-A, 8013 RL Zwolle

Nogmaals fijne vakantie en tot 7 september 2021!

Roscom - een fenomenale verbinding tussen mens en

Roscom
Telfordstraat 25-A
8013 RL Zwolle

Auto Lopen Tram Fiets