Jong Management

Bezoek De Hugo

Vrijwel alle kennis is te googelen vandaag de dag. Daarnaast is een leven lang leren noodzakelijk geworden om enigszins mee te kunnen in deze steeds sneller veranderende wereld. Wat is eigenlijk nog de toegevoegde waarde van een school in 2019? En als die er is, hoe zou dat dan vorm gegeven moeten worden in een superdiverse omgeving als Rotterdam Zuid? Stof tot nadenken.

Op donderdag 4 april zijn we te gast op de trotse openbare scholengemeenschap Hugo de Groot (voor mavo, havo en vwo), gevestigd in een monumentaal pand aan het Nachtegaalplein in Rotterdam Charlois. Op deze avond denkt Bram graag met ons na over de vraag ‘wat is de kernopdracht van het onderwijs’ en geeft hij ons een inkijkje in de school en de omgeving waarin de school zich positioneert, met alle mooie en uitdagende aspecten die daarbij komen kijken.Bram vertelt over de nieuwbouwplannen op de Kop van Zuid (2023) en gaat het gesprek aan over hoe de school en de stad nog beter met elkaar in verbinding komen te staan.

Coördinaten:

OSG Hugo de Groot

Nachtegaalplein 53

3082 NK Rotterdam

 

18:00 uur ontvangst met borrel

18:30 uur aanvang inhoudelijk programma

19:30 uur naar dinerlocatie in de buurt

20:00 uur start diner

21:30/22:00 uur einde

 

Meld je graag even aan (of af) via de site, zodat we weten op wie we kunnen rekenen voor de borrel en het diner. Hopelijk tot 4 april!

Hartelijke groet,

Bestuur JM Kring Rotterdam

Bezoek De Hugo

OSG Hugo de Groot
Nachtegaalplein 53
3082NK Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets