Jong Management

Running Dinner 2018

Lieve JM-leden en partners,

 

Het eind van het jaar nadert in rap tempo. Zoals jullie gewend zijn sluit Jong Management kring Achterhoek het jaar af met het traditionele evenement 'Running Dinner'. Na een geslaagde winterse Running Dinner vorig jaar in Vorden gaan we dit jaar op vrijdag 14 december naar Doetinchem.

 

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met ons Running Dinner, bij ons Running Dinner krijg je in drie verschillende restaurants het voor-, hoofd- en nagerecht, dit in een diverse samenstelling van tafelgasten. Bij aanvang krijgt iedereen een persoonlijk schema met de volgorde van de restaurants.

 

Het belooft een mooie, en vooral gezellige winteravond te worden!

 

Dus kom genieten en je partner is deze avond ook welkom. Graag je partner of introducé ook aanmelden zodat wij het juiste aantal deelnemers kunnen vaststellen.

 

De restaurants:

Dat is dit jaar een verrassing!

 

Het exacte schema volgt nog, maar zorg ervoor dat je uiterlijk half 7 bij het Gemeentehuis in Doetinchem bent. 

 

De eigen bijdrage is € 30,- per persoon. Onze schatkistbewaarder zal hiervoor een Tikkie versturen.

 

Meld je nu aan voor het ‘JM Running Dinner' op vrijdag 14 december a.s. via onderstaande link. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 7 december.

 

Wil je tevens een mail sturen aan lotte@spanbv.nl met daarin aangegeven of je als hoofdgerecht vlees, vis of vegetarisch wilt. Ook als er bepaalde wensen zijn i.v.m. een dieet en/of allergie dit graag in de mail vermelden.

 

Let op! Heb je je aangemeld, maar kun je er toch niet bij zijn, dan kun je je tot en met 9 december a.s. afmelden. Komt de afmelding later, dan zal het bedrag van € 30,= p.p. aan je gefactureerd worden.

 

We verheugen ons op jullie komst!

 

Lieve groeten,

 

JM achterhoek

 

Lotte Span & Ivo du Plessis

Running Dinner 2018

Doetinchem
Raadhuisstraat 2
7001EW Doetinchem

Auto Lopen Tram Fiets