Jong Management

Hypotheekadvies voor de vastgoedminnende JM’er

Hi Jm'er!  

Op donderdag 27 februari gaan we in gesprek met Ori Hoogland van AFD Adviesgroep. Ori zal ons meenemen in het brede thema hypotheken. Wat doet de huidige rentestand met de vastgoedmarkt en hoe gaan hypotheekverstrekkers om met financiering? Wat is handig als je van plan bent een bedrijfspand te gaan financieren, of je een beleggingspand wil kopen? We kunnen al onze vragen over hypotheken, verschillende vormen van financiering, beleggingen en dergelijke aan Ori stellen.

Een hypotheek is eigenlijk niets anders dan een plan om vermogen op te bouwen met onroerend goed als onderpand. Een lening dus om bezit op te bouwen. Maar toch komt daar behoorlijk wat bij kijken en zijn er veel verschillende mogelijkheden en scenario’s m.b.t. de financiering. AFD Adviesgroep maakt gebruikt van innovatieve rekenprogramma’s om iedere hypotheekmogelijkheid 30 jaren te kunnen doorrekenen. Voorafgaand aan die berekeningen wordt gekeken aan welke eisen een hypotheek zal moeten voldoen. Welke aflossingsvorm heeft de voorkeur? Welke rentevaste periode? Moeten er speciale constructies worden gehanteerd? Dat zijn zaken waar we met Ori bij stil gaan staan.

De bijeenkomst vindt plaats bij Consult & Co. in Amsterdam-Buitenveldert (Wamberg 35). Consult & Co. is een samenwerkingspartner van AFD Adviesgroep m.b.t. belastingadvies en vastgoed en is zo vrij geweest haar kantoor (met pooltafel!) voor ons beschikbaar te stellen.

We hopen jullie te zien op deze bijeenkomst.


Datum: donderdag 27 februari 
Tijd: inloop 17.30 uur, start 18.00 uur
Locatie: Consult & Co. Wamberg 35, 1083 CW Amsterdam (let op: betaald parkeren tot 19.00 uur)

Hypotheekadvies voor de vastgoedminnende JM’er

Consult & co.
Wamberg 35
1083 CW Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets